Şimdi Ara

ZOTAC GTX 480 AMP çok az kullanıldı-REVİZE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ortalama ayda 2 saat kullanılan 2 pc de ki ekran kartım satılıktır.
    fiyat : 260 TL pazarlıksızdır.
    ÇOK temiz sorunsuz ve kuruludur.
    yakın zamanda garantisi doldu sanıyorum.
     ZOTAC GTX 480 AMP çok az kullanıldı-REVİZE ZOTAC GTX 480 AMP çok az kullanıldı-REVİZE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     ZOTAC GTX 480 AMP çok az kullanıldı-REVİZE ZOTAC GTX 480 AMP çok az kullanıldı-REVİZE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azapgulu -- 18 Mayıs 2016; 13:15:08 >

• saka fiyati galiba, serbest piyasa tamam da bu kadar serbest olmamali. Hocam ayni kart 250tl den hala satilmamisken, 350 tlye ve hatta 300 tlye gtx 580 ilanlari varken (ve bu kartlar da satilamamisken) sizin fiyatiniz ne derece uygundur bi gozden gecirin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250tl ye bile alan yok eder fiyatı maksimum 200tl dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalilBey

250tl ye bile alan yok eder fiyatı maksimum 200tl dir

200 TL ye varsa alır SLI yaparım. nerde link verin. ama pardon 250 miş olmasın 200 TL ye...
  • 250tl ye bile gitmiyo dedim 200tl ye satılıyo demedim eder fiyatını söledim piyasaya hakim birisiyim

• 200tl ye bulursan tabikide alıp sli yapmak mantıklı

• Güncelll
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncelll Güncelll Güncelll Güncelll
  • 2. El kuralları gereyince satılıktır.
    Önce ödeme yapılır sonra gargo.
    pazarlık makul bir rakamdır. sonrasında yok 5 Tl banka almıyo yok 5 TL da eksik olsa gibi çingene pazarlıkları ve laf ebelikleri eshefle Kınanacaktır.
    Herkezle Alışveriş yapılmaz.
    36 yaşındayım muhtemelen foruımdaki coğu kişinin abisi durumundayım diyologlarınızda bu çerçevede saygı beklerim..

SAtılmazsa problem değildir. Size göre ederi sizin fikrinizdir. Siz elinizde aynı malı bulundurup uygun bulduğunuz fiyata satabilirsiniz.
    Bu size o eder bu eder deme hakkını vermez.

Şuan kasada takılı ve 5 yaşında oğlumun arada bir NFS oynaması için kullanılmaktadır. 3 kuruş için şu testi bu testi yap sonuçları gönder gibi talepler karşılanmaz. kaldıki 22 Yıldır IT sektöründe, 12 yıldır Sistem yöneticisiyim. Sorunlu problemli malıda anlarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.