Şimdi Ara

Zotac Firestorm Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Zotac Firestorm ile Nvidia 9800GT Synergy 256 Bit 1GB ekran kartını overclock etmek istiyorum. Anack kartın normal değerleri ile açılıyor zaten program ama programda çubuğu ben nereye kadar çekersem gidiyo 550 Mhz GPU yu 1000 Mhz de 10.000 Mhz de yapabiliyorum. Biri bana normal bir sınır söyleyebilir mi ve kaça kadar yükseltirsem sorun çıkmaz mesela ekranın kapanması gibi sorunlarda oluyor. Yani GTA IV: EFLC oynuyorum onun için yükselttim kartı daha rahat oyniyim diye, oyuna başladım daha yeni açar açmaz videoyu geçtim. Tam adamla motoru sürücem oyunun ekranı kararıyor simsiyah oluyor sonra arada bir bi geliyo tekrar gidiyor filan. Yardım edebilirseniz çok teşekkür ederim. Kartıda yakmak istemiyorum açıkcası..

• merhabalar o değerleri değiştirmenizi tavsiye etmem bende zotac gts 250 kullanıcısıyım ben fire stormdan yükselttiğim gibi oyun takıldı dediğiniz oldu tekrar resetledim oyunu sorunsuz oynuyorum sadece fan devirini oyunda %90 çekin soğuk kalsın daha iyi sonuçlar alırsınız birde işlemci oyunda çok önemli işlemcinizi sölerseniz daha yardımcı olabilirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.