Şimdi Ara

Zotac AMP! Extreme Edition or Gigabyte G1 Gaming ? [GTX 970] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • extream edition olduğu için zotac. çünkü pcb de bir sürü faz var. Düz AMP de o kadar yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC_Hawker -- 18 Ekim 2014; 19:40:48 >
  • Görüşleriniz için teşekkür ederim. Bir de şu açıdan bakalım; ben kartı stok haliyle kullanacağım yani OC yapmayacağım. Bu durumda hangisini almam daha mantıklı olur? Yani kartların stok halleri ile oyunlarda alacağım performans benim için önemli. Zotac kağıt üzerinde değer olarak yüksek gözüküyor bu yüzden cazip geldi bana. 7200 clock ve 1203base-1355boost core gayet iyi hızlar. Bunları da göz önünde bulundurursak tercihim hangisinden yana olmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuzeh

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Bir de şu açıdan bakalım; ben kartı stok haliyle kullanacağım yani OC yapmayacağım. Bu durumda hangisini almam daha mantıklı olur? Yani kartların stok halleri ile oyunlarda alacağım performans benim için önemli. Zotac kağıt üzerinde değer olarak yüksek gözüküyor bu yüzden cazip geldi bana. 7200 clock ve 1203base-1355boost core gayet iyi hızlar. Bunları da göz önünde bulundurursak tercihim hangisinden yana olmalı?

Oc ile falan uğraşmiyacaksan Asus al rahatça takıl hiç uğraşma fazla parada verme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzeh kullanıcısına yanıt
    Stok halde Zotac AMP!'ı geçebilen yok. Giga G1. geride kalır stok halde.
  • ZOTAC AMP! EXTREME derim bende
  • Stok halde Evga FTW modeli daha iyiSogutma acisindan problemli diyorlar ama FTW modeli farkli olabilir.

Zotac Amp Extreme => Boost 1355MHz

Evga FTW => Boost 1367 MHz

@Kuzeh

Overclock falan ile ugrasmayacak adam bence özel sogutmali ve fabrika cikisi hiz asirtilmis modellerden en düsük fiyatli olani almalidir. Amp Extreme icin fazladan para vermek tamamen sacmalik olur. Bence MSI-Asus-Gigabyte GTX 970 modellerinden en ucuzu hangisi ise onu almalisiniz
  • Msi Forever

• 970 in oc kapasitesi ne acaba geçen seneki 770 gibi olmaz umarım 770 te oc sadece sıcaklığa etki ediyordu
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Zotac mı alayım yani?
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Hocam Evga modellere pek sıcak bakmıyorum. O sıkıntıları gördükten sonra soğudum açıkçası. Bir de FTW modeli hiçbir yerde görmedim.
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    o kartın pcb stok gibi, bellek hızı da 200mhz daha düşük. Soğutması sistemi de gürültülü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kir$of

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

ZOTAC AMP! EXTREME

Hayırdır üstad, hiç düşünmeden Zotac Amp! Extreme demişsin Özel bir nedeni var mı ?

En kısa yorumlarımdan birisi olduğu için dikkat çekmiş.

Bunun nedenlerini GTX 980 - 970 ana konusunda birçok kez belirtmiştim.Akabinde ZOTAC Extreme' nin küçük bir incelemesi konu içerisinde mevcut.Sayfalar arasından bulabilirsem buraya ekleyeyim.

Ek olarak ben GTX 900 serisi öncesi (8 - 9 , GTX 200 - 400 serisinden sonra diyelim, aslında belirgin olarak 8000 - 9000 ve GTX 200 serisi sonrası) ZOTAC markasına pek sıcak bakmazdım ve önermezdim. GTX 700 serisinde zaten bana göre tasarım anlamında ve ortaya çıkan sorunlar babında başarısızlıklarını en üst noktaya çıkardılar.Ama GTX 900 serisinde ne zamandır planladıkları bir model olan AMP! Extreme modelini piyasaya sundular.Akabinde Omega ve düz modelleri de geldiler.Gerek tasarım olarak gerekse denk geldiğim bir iki inceleme de kaslı görüntünün altında '' fos '' olarak tabir edebileceğimiz bir kart yattığını kesinlikle görmüyoruz.Bu sefer ZOTAC firması dersini iyi çalışmış.Kartın garantisinin 5 yıla uzatılma gibi durumu da mevcut. AMP! Extreme modelinin türevlerine göre fiyatı haliyle biraz tuzlu ama kullanılan bileşenler ve garanti süreci gibi durumlarla tercih edilmesi o fiyat farkına değebilir.Önümüzdeki süreç için AMP! Extreme modelinde OC konusunda iyi değerlerde bekliyorum, umarım beni hataya düşürmezler. Site incelemelerinden çok kullanıcı incelemeleri bu konuda daha önemli olacak bana göre.Son olarak kartın '' kronik '' olarak tabir edebileceğimiz bir problemine de şu an için ben denk gelmedim.

Ama fiyat farkını çok gören arkadaşlar için alternatif modellerde tercih edilebilir. AMP! Extreme modeli ; MSI' ın Ligthning modeli gibi karşılanmalıdır (o kadar tabii olamaz ama durum böyle).

• HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    Kartin sadece ozelliklerine baktim, pcb ye hic dikkat etmedim ama dediginiz gibi zotac 200 mhz daha yuksek vram frekansi ile geliyormus. Bu durumda stok halde daha iyi sonuclar verecegi asikar

• Peki GTX 780'in Lightning modelini almak ne kadar doğru olur şu günlerde?
  • Zotac aldım amp extreme 2 gün önce. Bench 1546 ( suanda en iyi gtx970 performansı i7 4790k ile ) skor yaptı. ayrıca oyunlar yağ gibi akıyor. Garanti süresi 2 yıl + 5 sene toplam 7 yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yelllow

Zotac aldım amp extreme 2 gün önce. Bench 1546 ( suanda en iyi gtx970 performansı i7 4790k ile ) skor yaptı. ayrıca oyunlar yağ gibi akıyor. Garanti süresi 2 yıl + 5 sene toplam 7 yıl.

2+5 değil dostum yanlış biliyorsun 2+3 toplam 5 yıl garanti süresi...
  • ___CiHaN___ kullanıcısına yanıt
    2 yil turkiye. 5 yil yurtdisi daha bugün onaylandi

• Yelllow kullanıcısına yanıt
    toplam 7 yıl olduğunu nerde gördün ? yada sana gelen onay mailinde böyle birşey yazıyormu ?
  • Kuzeh kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/zotac-gtx970-amp!-extreme-edition-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-kar.html?srt=PU#yorumlar

kullanan arkadaş çok güzel yorum yapmış hatta resimde paylaşmış

gtx970 kronik hata değil forumda ekran kartı bölümünde mevcut bilen biliyor zaten bence kronik hata değilde : cw demek lazım yoksa millet boşuna bağırmıyor forumda zaten çokta bağıran olursa sesi kesiliyor orası ayrı bi mevzu

direk söylemek lazım lafı dolandırmaya gerek yok

gtx970 serisinde cw çok var dikkat etmek lazım

alırken test etme imkanın olursa çok iyi olur

alırsanda güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fthyrr1976fy -- 30 Kasım 2014; 23:36:24 >

• ___CiHaN___ kullanıcısına yanıt
    Hocam vatan'a sordum. 2 yıl geçtikten sonra 5 yıllık yurt dışı başlıyor. Onay kodunu aldım onaylattım. Aldıktan en geç 20 gün sonra onaylatman grekiyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.