Şimdi Ara

Zotac AMP! Extreme Core GTX 970 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • patren kullanıcısına yanıt
    asustan iyimi sizce ? cw olursa iade ederim
  • Yanlış bilmiyorsam fatura tarihinden itibaren 15 gün içerisinde zotac ın sitesinden kayıt ettirirseniz +3 yıl daha garanti veriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye eder misiniz peki ?
  • edersin bence zotac alınır asus masus markaya bakma alınır
  • imzandaki gibi R9 290 ekran kartın varsa almana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ZOTAC GTX 1070 AMP Extreme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu satıp almayı düşünüyodum gerek yok mudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanaktay

onu satıp almayı düşünüyodum gerek yok mudur

Bence gerek yok ama sen bilirsin istersen alabilirsin.
  • Guzel bir kart alınabilir ama asus yada evga marka gtx 970 tavsiye ederim.

Asus tek 8 li güç girişi olduğudan daha az enerjı ile calısıp aynı performansı alabilirsin
    Evga uluslar arası 5 yıl garanti

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx970-rog-strix-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 29 Eylül 2015; 18:25:01 >

• Zotac Gtx 9xx serisiyle cidden kalitesini daha da arttirdi ki 8800-9800-gtx2xx serisiyle de bizzat cok iyi isler yapmistir Nvidia'nin en saglam direklerindendir ben oneririm ekstra garanti sebebiylede bence alinabilir bir kart 970-980 de Zotac ya da Gigabyte G1 oneririm.
  • her zamanki gibi kafam karıştı sanırım r9 290 la devam edicem. Nvidia yeni nesil kartları ne zaman çıkar bilginiz var mı ?
  • Ben kullanıyorum tavsiye ederim, soğutmasıyla sessizliğiyle açık ara en yüksek saat hızlarına sahip 970 olmasıyla diğer markalardan bi adım önde, birçok gtx 970 sahibi bu hızlara çıkmak için oc yapmak zorunda, bu kart yalandan 10-20mhz değil ciddi manada fabrika çıkışı oc yapılıp gelmiş, ben dokunmadım bile saat hızlarına, ayrıca arkada backplate ile geliyor ve yanda ledli zotac yazısı var, fatura tarihinden itibaren yanlış hatırlamıyorsam 20 gün içinde sitesine kayıt ettirirseniz +3 sene garantisi var, 2 seneden sonra nasıl bi prosedür işliyor garanti konusunda bilmiyorum ama iyi kötü bi destek var.

Gelelim işin diğer yüzüne, elinizde halihazırda 290 varsa kesinlikle değiştirmenizi önermem, hele ki cebinizden 400-500tl gibi rakamlar çıkacaksa çok çok mantıksız bi iş olur, 290 ı çıkartıp 970 i kasanıza taktığınızda hiçbir oyunda eskisine oranla dişe dokunur bi gelişme olmaz, tabiki 970 daha güçlü bi kart ama aradaki fark oldukça az, zaten ikisi de güçlü kartlar 290 ın kastığı yerde 970 te %95 ihtimalle kasacaktır. Alın diye demiyorum ama 980ti ayarında bi karta geçmeyecekseniz bana kalırsa gereksiz olur. Bence 1-2 sene daha rahatlıkla 1080p ultra götürür kartınız daha sonrasında da o zamanın modellerinden birini seçersiniz

• 1080p monitor kuallanıyorsan 290la devam et pascal çıkınca hatta amd de artic island adı altında yeni gpu ile 400 serisi cıkarıcak hepsini gorur tercihini ona gore yaparsin hemde hbm2 ler ddr5 den çok daha performanslı olucak gibi kart degiştirdigine degmiş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Hangi sürücüyü kullanıyorsunuz?

• black modern kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevaplarınız için bir sonraki seriyi beklemem daha mantıklı olacak sanırım en azından elle tutulur bir yükselme olacaktır tekrar teşekkürler
  • Haklısınız. Bir sonraki serileri beklemem daha mantıklı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Guzel bir kart alınabilir ama asus yada evga marka gtx 970 tavsiye ederim.

Asus tek 8 li güç girişi olduğudan daha az enerjı ile calısıp aynı performansı alabilirsin
    Evga uluslar arası 5 yıl garanti

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx970-rog-strix-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx970-superclock-acx-20-gddr5-4gb-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html

Kartın üzerinde daha fazla güç girişi olması her durumda daha fazla güç çekeceği anlamına gelmiyor. Fazladan güç girişi fazla güç çekebilme potansiyeline sahip olduğunu gösterir ki bu da overclock gibi durumlarda artı bir özelliktir. Kartın çektiği güç tarafından limitlenmemesini sağlar. Yanlış bilgilendirmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 30 Eylül 2015; 0:22:37 >

• 290 dan 970 e geçmeye değmez fark elbette var ancak çok yakın kartlar Boşa para gitmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 290 da kalman daha mantikli

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.