Şimdi Ara

Zorunlu İng. hazırlık sınavı acil arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar fırat univ. Yazılım müh. Kazandım fakat ing.hazırlık okumak istiyorum. Muafiyet sınavına girmesem herhangi bir problem olur mu acaba? Resimde akademik takvim yer alıyor. İng. Hazırlık dersleri 22sinde mi baslıyor acaba?
     Zorunlu İng. hazırlık sınavı acil arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizce hazırlık okumak istiyorsan muafiyet sınavına niye giresin ki o hazırlık istemeyenler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Sam

İngilizce hazırlık okumak istiyorsan muafiyet sınavına niye giresin ki o hazırlık istemeyenler için.

Hiç bir sorun çıkmaz değil mi hocam? Guz yarıyılı baslangıcı beni ilgilendirmiyor değil mi?22 eylul baslama tarihim?

• Girmeyince otomatik olarak kalıyorsun zaten, bizim okulda girmeyenler hazırlık okudu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Girmeyince otomatik olarak kalıyorsun zaten, bizim okulda girmeyenler hazırlık okudu.

Peki okul 15inde mi 22sindemi açılıcak? İng hazırlık okuyanlar için?

• quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

22sinde gidip, direkt hazırlığa başlarsın
  • Yav biri bana da yardım etsin.
    Bende başkent üniversitesi patoloji laboratuvar teknisyenliği bölümünü kazandım 2 yıılık.
    2 yıllık programlarda hazırlık sınıfı zorunlu değildir. İsteğe bağlıdır yazıyor. Bu ne demek? Yani ben hiç hazırlık sınavı cart curt falan olmadan direk 1.sınıftan basliyacam demi?
    Yaş 23 . Bi de hazırlıkta zaman kaybedemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuri Boyka.. -- 23 Ağustos 2014; 20:29:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

22sinde gidip, direkt hazırlığa başlarsın

Teşekkürler hocam valla içimi rahatlattın. Son bir soru daha hocam ilk 1 hafta ders olur mu acaba?

• Sadece ilk gün ders olmaz, gidersiniz ilk gün kitap falan söylerler gönderirler. İkinci gün başlar dersler. Hazırlığa Lise 5 derlerdi bizim hocalar falan. Devamsızlık sıkıntı olur genelde hazırlıkta.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.