Bildirim
Zorunlu İng. hazırlık sınavı acil arkadaşlar

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İngilizce hazırlık okumak istiyorsan muafiyet sınavına niye giresin ki o hazırlık istemeyenler için. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uncle Sam
İngilizce hazırlık okumak istiyorsan muafiyet sınavına niye giresin ki o hazırlık istemeyenler için.
Hiç bir sorun çıkmaz değil mi hocam? Guz yarıyılı baslangıcı beni ilgilendirmiyor değil mi?22 eylul baslama tarihim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Girmeyince otomatik olarak kalıyorsun zaten, bizim okulda girmeyenler hazırlık okudu. -
quote:
Orijinalden alıntı: EresboSS
Girmeyince otomatik olarak kalıyorsun zaten, bizim okulda girmeyenler hazırlık okudu.
Peki okul 15inde mi 22sindemi açılıcak? İng hazırlık okuyanlar için?
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
22sinde gidip, direkt hazırlığa başlarsın -
Yav biri bana da yardım etsin.
Bende başkent üniversitesi patoloji laboratuvar teknisyenliği bölümünü kazandım 2 yıılık.
2 yıllık programlarda hazırlık sınıfı zorunlu değildir. İsteğe bağlıdır yazıyor. Bu ne demek? Yani ben hiç hazırlık sınavı cart curt falan olmadan direk 1.sınıftan basliyacam demi?
Yaş 23 . Bi de hazırlıkta zaman kaybedemem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuri Boyka.. -- 23 Ağustos 2014; 20:29:20 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EresboSS
quote:
Orijinalden alıntı: içinizden biri
22sinde gidip, direkt hazırlığa başlarsın
Teşekkürler hocam valla içimi rahatlattın. Son bir soru daha hocam ilk 1 hafta ders olur mu acaba?
Sadece ilk gün ders olmaz, gidersiniz ilk gün kitap falan söylerler gönderirler. İkinci gün başlar dersler. Hazırlığa Lise 5 derlerdi bizim hocalar falan. Devamsızlık sıkıntı olur genelde hazırlıkta.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X