Şimdi Ara

ZORUNLU HAZIRLIK KALKTI MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir osmangazi üniversitesi karşılaştırmalı edebiyat bölümüde hazırlık almanca okuyorum. %100 Türkçe olarak geçmesine rağmen çeviri dersleri için zorunlu almanca alıyorum ve notlarım hiç iyi değil. Yeni bir yasayla zorunlu hazırlıgın kalktıgını , ve dileyenlerin bölüme geçeceği söyleniyor . Ne derece doğru acaba?

• 90 derece doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu üste
  • İnişe geçecek birazdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughty.gif -- 16 Mart 2015; 23:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughty.gif

İnişe geçecek birazdan

7 yaşında falansın , bu konu seni aşar. başka konulara yol al kızdırma abisi gece gece hadi bakayım. adam gibi bir soru soruyorum cevaplara bak.
  • Yukarı
  • Nasıl zorunlu onu anlamadım ki? Bölümün %100 Türkçeseyse nasıl zorunlu oluyor? :D

Bizim dersler ingilizce misal geçen sene hazırlıkta bölümü Türkçe olmasına ragmen gelen insanlar vardı ingilizceyide öğreneyim diye (Üstüne okul bunlara ayrı indirim yapıyordu millet gelsin diye)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düz liseler tamamen kalktı mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim bölüm %100 İngilizce bize zorunlu ama %30 veya %0 İngilizce olanların isteğe bağlı. Ben anlamadım valla. ._.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde seçmeli veya normal yabancı dersin yoksa geçmişsindir, dilekçeni vermek için geç kaldın yalnız. Bölümünde herhangi bi seçmeli derste bile yancı dil olsa %30 diye geçiyor ve geçmek zorundasın. Çevremde sınavları hiç takmayan veya ikinci dönemden itibaren ders alan arkadaşlarımda var, sırf bu yüzden derslerine yabancı ders eklenerek %30 yapıldığı için vermek zorunda olanda var. Öğrenci işleriyle görüşmen seni sonuca götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

quote:

Orijinalden alıntı: naughty.gif

İnişe geçecek birazdan

7 yaşında falansın , bu konu seni aşar. başka konulara yol al kızdırma abisi gece gece hadi bakayım. adam gibi bir soru soruyorum cevaplara bak.

Tamam abi özür dilerim affet beni lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.