Bugün bazı sosyal medya unsurlarında ''Selçuk İnan'dan taraftarı kızdıran tweet'' ve benzeri başlıklarla sunulan haber,tamamen kamuoyunu yanıltmak üzere kurgulanmış,Galatasaray'ın iç huzurunu bozmak ve beni de bunun içine dahil etmek için planlanmış GERÇEK DIŞI bilgilere dayandırılarak hazırlanmış bir haberdir.
Görevi gerçek bilgiye dayalı haber yapmak olan medya mensuplarının, bana ait twitter hesabını resmi olarak açıkladığımdan şahsıma ait olmadığını bildikleri bir twitter hesabından yapılan paylaşımları benim ağzımdanmış gibi haber yapmaları ne kadar gazetecilik etiğine ve vicdanına uyduğunu kamuoyunun değerlendirmesine bırakıyorum.
Bu vesile ile iftiraya ve yalan habere konu ve hedef olmanın ne kadar rahatsız edici ve yıkıcı olabileceği gerçeğini tüm kamuoyuna tüm Galatasaraylılara ve tüm medya mensuplarına tekrar hatırlatmak istiyorum.
Tek isteğimiz her meslek grubunun meslek ahlakına ve onuruna uygun davranmasıdır. Sanırım bu da en doğal hakkımızdır.
En derin saygılarımla,
Selçuk İnan
fenerdir hakemdir boş yere tartışmayın kendi takımınıza bakın
tamamen fener medya. biraz "beyin" sahibi olsalar o hesabın gerçek olmadığını zaten anlarlar.
Bunlarda gazeteciyim diye ortalarda geziniyorlar iste. Gazetecilik meslegi rezil bir halde. Kimsede ahlak kalmamis. Surekli yalan haber. Bunlar neden mahkemeye verilip donlarina kadar para alinmaz anlamis degilim.
Sabri'de açıklama yapmış twitterdan.
bunlara böle twitter dan cvp vermek çok saçma bence.bunların cvbını sahada vercen.frikik oldumu çağırcan sniejderi ona kullandırtcan saha içinde burağa davrandığın gibi samimi gerçek davrancan.ozaman bunları yazanlara herkes hep bir ağızdan yav he he dicek sen uğraşmıcan
türk gazetelerindeki tek doğru şey atılan gün ve tarihtir
Beyler bizim futbolcuların acıklama yaptıklarını görünce seviniyorum..Demek ki herkes bizimle ugrasıyor.. bu çok güzel bir sey..alemin tek derdi biz olmusuz