Şimdi Ara

Zorlu apple

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2014 aralık ayında aldıgım iphone 6 ile ilgili son bir kac haftadır sorunlar yasamaya basladım. Ne gibi sorunlar dersek bataryanın anıden bosalması kendı kendıne kapanması gibi. Biraz daha acarsam sarj %70 dıyelım bırden kapanıyor acılmıyor yarım saat sonra acılıyor %45 den devam edıyor ıkı dakıkaya kalmadan %20 oluyor ve taklıben 10 dakıka sonra kapanıyor. Bu sorun belkı yazılımsal bırseydır dıyıp temız bır restore cektım itunes üzerinden. Sorun hala devam etti. Daha sonrasında telefonla apple ile konustum telefondakı bayan yapmam gereken herseyi yaptıgımı akasya yada zorludan randevu almamı soyledi. Uzun ugraşlarım sonucunda randevu alabıldım. Apple gittigimde bu sorunu anlattım onlar pilin durumuna ipad yardımı ile baktılar herhangı bir sorun olmadıgını dıle getırdıler. Ben tekrar anlattım bana dedıklerı suan yanımızda olmalı ve bende görmeliyim dedi. Ansızın giden sarjı ben ona o kısıtlı vakıtte nasıl göstereyim. Ne yapsam da ınandıramadım barı kayan on kamerayı duzeltmelerını soyledım onlarda ekranı komple degıstıreceklerını dile getırdıler bende telefonu bıraktım. Aksam telefonu almaya tekrar apple gıttım suan takılı olan ekran ile arkadasın iphone 6 sının ekranın karsılastırdıgımda benım ekran bıraz sarı cok problem degıl tabı. Pazartesı ipadi de zorluya goturecegım ne gibi sorunlarla karsılasacagım merak konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu niye açtın anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple Zorlu'da Macbook var mı?
    3 yıl önce açıldı
    APPLE STORE'A RANDEVUSUZ GİTMEK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.