Şimdi Ara

zorla tercih yaptırılıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce şu konuma bakarsanız sevinirim:http://forum.donanimhaber.com/m_94107162/f_//tm.htm#94400447

arkadaşlar ablam bana zorla sosyal hizmeti yazdırmaya çalışıyor. bense hiç istemiyorum. sırf bu yüzden aramız bile açıldı üç gündür. ben 3. sene tekrar çalışmayı göze almışken onun bu kadar üstüme gelmesine deli oluyorum. hiçbir şekilde yazmak istemiyorum bu bölümü. bana bütün sosyal hizmetleri yaz diyo. zaten izmirden gidicem küçük bir şehirde iyice yanlızlaşacağımı anlayamıyor.

öyle ağır ithamlarda bulundu ki bugün onları anlatmak istemiyorum tabi ama durmadan bölümü kötüleyip duruyor. yok efendim psikolojinin ataması zormuş, bir yıl kaybetmek şöyle kötü böyle kötü, seneye aynı sıralamayı yaparmışım hatta düşürürmüşüm falan da filan.

kalbimin sesini mi dinlemeliyim yoksa ablam haklı mı? yarın dershaneye gidicem artık bir karar vermiş olmam lazım..

• secilcevik kullanıcısına yanıt
    Odtü kkk gelmez misin ? Yada başka özeller durumunuz var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten istiyorsan psikolojiyi 1 sene daha denemelisin derim ben ders çalışmayan bi tip olsaydın git derdim fakat 80 binden 40 bine çekmişsin yine bir seyler yapmaya çalışmışsın yani 1 sene kalsan hiçbir sey kaybetmezsin umarım hedeflerine ulaşırsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal hizmetlerin iş imkanları oldukça yüksek. Forumda araştırırsan bulabilirsin. Ama iyi yerleri yaz sosyal hizmet için de, okulun seviyesine bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

Odtü kkk gelmez misin ? Yada başka özeller durumunuz var mı?

özelde okuma gibi bir lüksüm yok maalesef.
    Valla yanlış anlama ama sosyal hizmetler okuyacağıma işsiz kalıp babamdan harçlık alırım daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Prince Legolas

Valla yanlış anlama ama sosyal hizmetler okuyacağıma işsiz kalıp babamdan harçlık alırım daha iyi

sosyal hizmet uzmanı tanıdığım 3 kişi var dediğin kadar da kötü bir durum yok aslında. gayet hayatlarından memnunlar falan. tabii herkesin hayattan beklentileri de farklı ama senin böyle düşünmeni sağlayan şey nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Valla ben memur olmak istemem sabah 8 akşam 5 hayatın boyunca aynı ne uzarsın ne kısalırsın...

• kardeşim, bir dost tavsiyesi olsun bu sana kendi istediğinden asla vazgeçme.

ben liseden beri matematik öğretmenliği istiyordum aynı senin gibi 1 yil da dersaneye gittim buna rağmen olmadi, ailem ne istiyorsun diye sordu ben de gideyim bari fenbilgisi öğretmenliğine dedim. sonuç olarak fenbilgisi öğretmenliğini 4.yılda bıraktım. evet bıraktım bitirmeden bıraktım. şimdi bu sene matematik öğretmenliğinden nasip edecem Allah nasip ederse.

O yüzden içinde kalır, aklında kalır sonradan benim gibi pişman olursun. varsın 1 yılın kaybolsun ama benim gibi 4-5 yılının gitmesinden iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trakula

kardeşim, bir dost tavsiyesi olsun bu sana kendi istediğinden asla vazgeçme.

ben liseden beri matematik öğretmenliği istiyordum aynı senin gibi 1 yil da dersaneye gittim buna rağmen olmadi, ailem ne istiyorsun diye sordu ben de gideyim bari fenbilgisi öğretmenliğine dedim. sonuç olarak fenbilgisi öğretmenliğini 4.yılda bıraktım. evet bıraktım bitirmeden bıraktım. şimdi bu sene matematik öğretmenliğinden nasip edecem Allah nasip ederse.

O yüzden içinde kalır, aklında kalır sonradan benim gibi pişman olursun. varsın 1 yılın kaybolsun ama benim gibi 4-5 yılının gitmesinden iyidir.

Haklısınız hocam. Ben kendimi biliyorum. İleride pişman olacağımı da biliyorum. Bu yüzden bir daha hazırlanmak istiyorum. Ablamı nasıl ikna edeceğim bunu bilemiyorum işte..

Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah.

Ablanları ikna edemesen bile sevmediğin bir bölüme gitme sonuna kadar diren yada olmadı tercih yap gittiğin yerde tekrar hazırlanırsın sosyal hizmetlerin AÖF yokmu ordan okusan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton94

Ablanları ikna edemesen bile sevmediğin bir bölüme gitme sonuna kadar diren yada olmadı tercih yap gittiğin yerde tekrar hazırlanırsın sosyal hizmetlerin AÖF yokmu ordan okusan

yok hocam açık öğretim düşünmüyorum 6 gün var daha ikna etmenin yollarını deneyeceğim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilcevik

quote:

yok hocam açık öğretim düşünmüyorum 6 gün var daha ikna etmenin yollarını deneyeceğim artık

Açık öğretimden okucam dersen o zaman ikna olurlar belki örgünde okumana gerek kalmaz ama okul puanın kırılıp kırılmadığını öğrenmen gerek
  • quote:

quote:

quote:

Açık öğretimden okucam dersen o zaman ikna olurlar belki örgünde okumana gerek kalmaz ama okul puanın kırılıp kırılmadığını öğrenmen gerek

hocam bunca yıldır açık öğretim okumak için mi emek verdim ben söylersem gülerler

• Hocam bu hayat sizin. siz kararinizi verin. Ablalariniz da sizin karariniza saygili olsunlar lutfen. 1 yildan bi sey olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hocam bunca yıldır açık öğretim okumak için mi emek verdim ben söylersem gülerler

Hem açık öğretimden hemde seneye örgünden tercih yapın seneye yerleşince açık öğretimi bırakırsın istersen açık öğretimi ablanları susturmak için kayıt ol sonra yine evde hazırlan eğer sosyal hizmetleri seçersem bu şekilde ancak seçerim deyin eğer kabul etmezlerse hiç bir şekilde tercih yapmıcam diye söyleyin o zaman meçvur kabul edicekler

• ablanda olsa sen 3.yıla çalışmayı göze almışssan kimse karışamaz bence

kuzenım 5 .yılına tıp için kalıyor

kimseyi de dinlemiyor

çünkü herkesin kendi hayatı zorla sevmediği bir yere git desek başına kalkabilir vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: mshn

ablanda olsa sen 3.yıla çalışmayı göze almışssan kimse karışamaz bence

kimseyi de dinlemiyor

çünkü herkesin kendi hayatı zorla sevmediği bir yere git desek başına kalkabilir vs

5 Mİ MAŞALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

quote:

Orijinalden alıntı: mshn

ablanda olsa sen 3.yıla çalışmayı göze almışssan kimse karışamaz bence

kimseyi de dinlemiyor

5 Mİ MAŞALLAH

koç hemşirelik çok iyi yerlerde ilkokul mat öğretmenliği geliyor.

ama istemiyor kardeşi de bu yıl hacettepe tıpa gidecek

tıpı garanti görüyor.

ailesini asle dinlemiyor
    . belki kötü bir örnek oldu ama kazanırsa 22 yaş geç değil bence.hayatımı sürdüreceğim meslek diyor o gözle bakıyorr

• hocam dikkat edin kontenjanlı bir bölüm yazarsanız seneye okul puanınız kırılır. Zaten başarılı olduğunuz 80k dan 40k ya çektiğinizden belli taviz vermeyin kararlı olun bu konuda.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.