Şimdi Ara

ZOR VE YGS YE YAKIN PARAGRAF SORU BANKASI ÖNERİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
5.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sayısalım.Bir tane paragraf sb çözmek istiyorum.Önerileriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GLeaKeN05 G kullanıcısına yanıt
    palmenin 15li turkce denemesindeki paragraflar sacma ve zordu. Buyuk ihtimalle normal paragraf soru bankasi da oyledir. Bi incele derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palmiye

• Doğruşık yayınları paragraf soru bankası paragraflar gruplandırılmış halde kolay-orta-zor olarak ayırmış testleri incelemek senin elinde.
  • Benim geçen sene sadece 1 adet Türkçe soru bankam vardı . BILFEN YGS Türkçe . Ygs de 30-9 Yaptım ve emin ol bilfen bana çok yardımcı oldu . Mf3 19700 den mezun kaldım bu yıl aynı kitabı birdaha çözeceğim . Sanada öneririm bana güven

• Hiçbir yayın ygsye yakın değil :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: filozof07

Benim geçen sene sadece 1 adet Türkçe soru bankam vardı . BILFEN YGS Türkçe . Ygs de 30-9 Yaptım ve emin ol bilfen bana çok yardımcı oldu . Mf3 19700 den mezun kaldım bu yıl aynı kitabı birdaha çözeceğim . Sanada öneririm bana güven

Ne var bu bilfende farkli olarak ben fem turkce sbyi cozerim ekstaradan da cozersem bilfen cozucem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karekök denemelerinin paragrafları falan zorlayıcı ama soru bankasını bilemem, o da öyledir sanırım.
  • Osym çıkmış anlam soruları (ygs,ales ,kpss vs.) derlenmiş şekilde bularsan çok faydasını görürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Karekök denemelerinin paragrafları falan zorlayıcı ama soru bankasını bilemem, o da öyledir sanırım.

Değil.

• limit yayınları
  • Teşekkürler.

• Isabetin paragraf dünyası kitabı benim hoşuma gitti öneririm

• Up

• çıkmış sorulara bak. Zaten hep aynı tip soruyorlar 40 senedir. Ne hikmetse hiçbir yayın ösym zorluğuna yaklaşamadı 40 senedir
  • karekök paragraf soru bankası. güzel, kaliteli bir kitap
  • 345 YGS Denemeleri (Orta seviye)

edit : ileri seviyesi çıkmış birde.Almıştım ama çözmek nasip olmadı Orta seviyesinin Türkçeside gayet kazık ösym tarzı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrDemir04 -- 2 Ağustos 2015; 23:53:05 >
  • çıkmış sorular(akıllı adam) ı çözsek ya?

• Up

• Yayin denizi falan diyenle vardi bi ara hic incelemedim. Bilgisi olan var mi nasildir ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.