< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zor Oyun İyi Oyun Değildir.

-
-
Sakın Dark Souls'a bulaşma hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen istemek beyinsizse sol tık spamlemek ama o eğlence olmamak. Bir şey başarma hissi vermemek. Oyun elinden tutmak sen sadece izlemek. Bir şey yapmamak. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1- Slay the Spire oyununda başlayıp direkt bitirme diye bir olay yok. Kartlarını güçlendirip tekrar tekrar baştan başladığın bir oyun. 50-100 saat harcanacak bir oyun.
2- Bahsettiğiniz "Kütüphaneci" görevinde o yaratığa en başından en sonuna kadar vurmazsan, her karşına çıktığında sürekli ona bakarsan sana hiçbir şey yapmaz. Sen ya yaratığın dibinde kaldın, ya kaçmaya çalıştın, ya da arkanı döndün. Kütüphanecilerin hikayesini sana anlatıyor aslında oyun. Öldürmesi zor ama imkansız da değil. Olduğun yerde kalmayıp sürekli duvar ve kolon arkalarında kalman gerekiyor.
-
Katılıyorum. Her zor oyun iyi oyun değildir. Her zor oyun oynayan da iyi oyuncu demek değildir. Oyun bir eğlence aracı ve ana amacı da senin eğlenmen. Kimi üstte de yazdığı gibi zor oyunlarda başarma hissini alır ve eğlenir kimi ise sinir olur. Slay The Spire ve Metro için Torkema hocam gerekli önerileri yapmış ki Metro da dediği gibi kolonların arkasında kalır ve bol bol kaçarsan bir iki seferde halledersin gibime geliyor üstelik koca oyunda tek zorlayan yerde orası olabilir. Ayrıca eğer zor oyundan hoşlanmıyorsan hiç dert etme, bu gayet normal bir şey.
-
Her yenildiğimde kazandığım bütün kartlar, iksirler ve nadirler yok oluyor. Ve bir önceki oyunda kazandığım cok iyi bir nadiri bi daha bulamıyorum. Ayrıca şifacı denen yaratık bir çok oyun sonundan zor fakat 4. Dövüşte denk geldiğim oldu. (3.karakter, 2. Harita, 4.dövüs)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haritalar değişiyor diye biliyorum. Kartlarınızın kaybolmaması lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ölünce kartlar kayboluyor ama onemli değil kaybolması.
Önemli olan ekranin sol üstteki özellikler. Adını ununuttum.
Kullanmadıgim kartlari sonraki tura aktaran bir ozellik edinmiştim. bir daha bulamadım.
Ayrica ölünce kazandıgım tum para yeniden 99 a düşüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi not brave heart -- 30 Eylül 2021; 12:26:45 >
Benim oynadığım kadarıyla hatırladığım, tüm can ve yetenek kartlar vs aktarılıyodu. Oyun orjinal mi? Rehber videolarına göz attınız mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu bu karakteri 10. Oynayışım. Sol üstteki ozellikler para her ölüşümde sifirlaniyor.
Zor oyunları oynamak tercih meselesi bir oyun zor geliyorsa bırakırsın bırakmıyorsan kendin kaşınmışsın demektir
80 lira odedim. Nerden bileyim boyle oldugunu. Cogunluk trend nerede berbat sinir oyun varsa ovuyor, yuceltiyor. Yorumlari okudum hata yaptim. Millet kafayı yemiş.
Aynen katiliyorum. zor oyunun hikayesi iyi degildir.
Hikaye yerine zorlu boss savaslarinda zaman harcayarak oyun oynarsin. Bunu da iyi bisey degil.
-
Dark souls konusu diye geldim
ancak oyunu bir kaç kere bitirince ng+0 çocuk oyuncağı oluyor
oyun ng+3'den sonra zorlaşmaya başlıyor.. sırf bu yüzden büyücü açtım.. ng0 dayım.. bütün sınıflar belli bir ng'den sonra düşüyor ama büyücü güçlenmeye devam ediyor..
-
konu sahibini dark souls oynamaya teşvik edin
-
Bir iki video izlemelisin bir daha ki sefere öyle yap ben öyle yapıyorum
Bence sadece zorluğa bakarak bir oyunun iyi veya kötü olduğunu söylemek pek doğru olmaz. Bazı oyunlar çok zor ve keyifli olabilirken, bazı oyunlar kolay ve keyifsiz olabiliyor. Oyuna bağlı.
-
Zor oyun denemek isteyen Syobon Action'a bakabilir
-
Metro'ya da zor diyorsan oyun falan oynama bence. İlk çıktığı dönemlerde kafama göre oynarken ilk veya ikinci denememde falan geçmiştim. Hiç aklımda zor diye yer etmemiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aynen katiliyorum. zor oyunun hikayesi iyi degildir. Hikaye yerine zorlu boss savaslarinda zaman harcayarak oyun oynarsin. Bunu da iyi bisey degil. |
Sakın Dark Souls'a bulaşma hocam. |
Benzer içerikler
- napoleon total war türkçe yama
- gta san andreas mouse çalışmıyor
- gta 4 kasma sorunu
- red alert 2 oyna
- warband asker hilesi
- savaş oyunları
- age of empires 2 hileleri
- en iyi strateji oyunları
- şehir kurma oyunları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X