Sıralayın aga lutfen bileniniz varsa gebermek istemiyorum okurken😞 zor olmayan üniden kastım digerlerine gore zor aga simdi gelip felsefe yapmayin hepsi zor diye tesekkur ettim mesut ozil beyi bekliyorum dozu vardi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zor olmayan üniversiteler tıp

-
-
tıp sana göre değil kanka sen enayi değilsin(!)
hani köpekler kemiklerle çok haşır neşirdi
bu eleman sene içinde hayatta tıp yazmam diyordu. tıpçılara demediği laf kalmadı. rakip eliyorsun deyince de kızıyordu. şimdi görüyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FED76F1B8 -- 18 Temmuz 2023; 19:5:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tıp için kolay bir fakülte yok uzun saatler ders çalışmak zorunda olacaksınız hele sınav dönemleri hayatı sorguluyor neden tıp yazdım kafasında olacaksınız seçtiğiniz herhangi bir yerde, her şeye rağmen tıp tercih edecekseniz şuna bakacaksınız fakültedeki sistem ne komite sistemi mi sene sonu tek final sistemi mi her tıp fakültesinde sınav sistemleri farklıdır.
Bence sene sonu bütün komitelerden sorumlu olduğunuz finale girmek daha zor bir sistem ama bazı arkadaşlarım bunun daha kolay olduğunu düşünüyordu, karar sizin.
Bir de İngilizce ve Türkçe tıp ayrımı var bu da sizin dil seviyenize göre okuldan ne kadar verim alacağınızı belirler.
Benim size tavsiyem ülkedeki yaşam maliyetlerini de göz önünde bulundurup ilk başta mümkünse size burs ve yurt sağlayan okulları tercih etmeniz, ikinci olarak yaşadığınız şehirde top fakültesi varsa değerlendirmeniz, zenginseniz bu yazıyı dikkate almamanızı öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slytherinlisayısal -- 18 Temmuz 2023; 19:3:32 >
-
Cerrahpaşa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up up taşrada olanlardan örnek verin lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.8k için hangi tıp uygun, ingilizce mi yoksa türkçe mi okumak mantıklı? (ingilizcem c1 seviye ielts'ten 7.5 aldım)
En Beğenilen Yanıtlar

tıp sana göre değil kanka sen enayi değilsin(!)
hani köpekler kemiklerle çok haşır neşirdi ![]() bu eleman sene içinde hayatta tıp yazmam diyordu. tıpçılara demediği laf kalmadı. rakip eliyorsun deyince de kızıyordu. şimdi görüyoruz ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X