Şimdi Ara

ZOR LEVELLER :::::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

3 ay kadar cardinalde kastım cz slotunda . Kasmayı düşünen varsa hiç başlamasın derim yanlış anlaşılmasın tamamen amelelik .
    1. olarak slotu almak çok zor 1 ay slot için uğraştım ben .
    2. Slotu alsanızda sürekli karşı ırktan taciz edenler olacak onlarla anlaşmakta çok zor .
    3. Slotta tek başınıza kasacağınız para (24saat) 2.5-3gb . Monster stonelar hariç .
    4. Milletle uğraşmak ks gelenlerle uğraşmak sürekli uykusuz kalmak (Slot basan olunca alarm çalıyor) günde 3gb için değecek iş değil .
    Araştırırsanız cardinalden daha rahat ve daha fazla para kasacak yerler mevcut hemde başınız ağrımaz bunlardan en basiti ticaret ...
  • Belluadaki slotta kassak orda çift slot var
  • quote:

Orijinalden alıntı: exomaniac

Belluadaki slotta kassak orda çift slot var

Boş bulursan kasarsın Ks atabilecek güçte bi archerin olması lazım yani 2k+ ap çok iyi bir internet ve çok iyi bir bilgisayar . Eğer bunlar varsa ks atarak ordan kutuların %90nını alırsın saatte 8m kazanç sağlarsın yanlış hatırlamıyorsam eğer. Czde saatte 13-14m para kazanılıyordu monsterler ve düşen itemlerin satımından gelen para hariç
  • 3 Kişi başlıyoruz şimdi Hfle 0dan char acıp kasıcaz cardinal slotunda 2 kişi var 3 kişi alırız slotu diye düşünüyorum 14 gün açık bırakıcaz pcleri kaç para kasarız ?
  • Günde 10 sat aksarak 82 den 83 e platla boroda aralıksız 13 ila 15 gün arasında 83 oluyorsunuz.

Bu bir örnek .

En zor lvlde bence 82-83 ^^
  • 86 dan sonrası zor
  • 86 dan sonrası zor
  • quote:

3 Kişi başlıyoruz şimdi Hfle 0dan char acıp kasıcaz cardinal slotunda 2 kişi var 3 kişi alırız slotu diye düşünüyorum 14 gün açık bırakıcaz pcleri kaç para kasarız ?

Hocam lüfersonda kasacaksanız çok fazla kâr edilmez ben şimdiden söyleyeyim 3 kişi ticaret yapsanız daha fazla kasar . Ayrıca lüfersonda cardinallerin içinden para düşmeyeceği için rpr paranız fazla tutar bu yüzden chitin bow alın elinize . Ben lüfersonda hep tek kastım 3 kişinin ayrı ayrı ne düşüreceğini tahmin etmem zor ben orda ks yokken kasıyordum saatte 9m kasıyordu . Siz 3 kişi olacaksınız 3 kişi toplamda saatte 9mden biraz fazla kasar bunun nedeni rpr giden oluncada slotta adam olacak . 3 kişi cz slotunu kapatabilirseniz orası çok daha iyi olur 1 tane int priest 2 tane okçu koysanız sizi çok kesebilende çıkmaz ama czde fazla afk olamazsınız .

• quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

3 Kişi başlıyoruz şimdi Hfle 0dan char acıp kasıcaz cardinal slotunda 2 kişi var 3 kişi alırız slotu diye düşünüyorum 14 gün açık bırakıcaz pcleri kaç para kasarız ?

Hocam lüfersonda kasacaksanız çok fazla kâr edilmez ben şimdiden söyleyeyim 3 kişi ticaret yapsanız daha fazla kasar . Ayrıca lüfersonda cardinallerin içinden para düşmeyeceği için rpr paranız fazla tutar bu yüzden chitin bow alın elinize . Ben lüfersonda hep tek kastım 3 kişinin ayrı ayrı ne düşüreceğini tahmin etmem zor ben orda ks yokken kasıyordum saatte 9m kasıyordu . Siz 3 kişi olacaksınız 3 kişi toplamda saatte 9mden biraz fazla kasar bunun nedeni rpr giden oluncada slotta adam olacak . 3 kişi cz slotunu kapatabilirseniz orası çok daha iyi olur 1 tane int priest 2 tane okçu koysanız sizi çok kesebilende çıkmaz ama czde fazla afk olamazsınız .

Kaç level olmamız lazım cz slotunu kapatabilmek için +60 mı ?

• 77 den sonra kasmayı bırakmıştım tabi o zamanlar 83 yoktu 80ler sayılıydı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

quote:

Kaç level olmamız lazım cz slotunu kapatabilmek için +60 mı ?

Ben edanada 64 lvlde cz slotunu kapatmıştım 83 bi char vardı 4-5 gün ks attık birbirimize 2 yıldır orda tek başına kasan adam dayanamadı en son party almaya razı oldu sonra baya samimi olduk Ks kurduğun andan itibaren karşı ırkın koxperleri bir bir ziyaretine gelirler yanındakine dokunmazlar seni keser giderler çete halinde çalışıyorlar o yüzden slota çökme işi çok zor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Superior -- 2 Şubat 2011; 1:37:39 >

• Luferde asga cardinalde para kasılmaz tek kişi kasıcaksan 3 çar açıcaksın 3 üde priest 3 slota bırakıp kasıcaksın ki cznin yerini tutmaz.

Ben server 2 de zorlanmıyorum tek asasım slotu aldım tabi ksciler oluyor ama sokuyorum diğer okçuyu 1-2 saate gidiyorlar.
    Tabi karuslar basıyor ama town atıyor 2dk sonra oto back botla geri slota dönüyor

Not: Karşı cardinal aoc koxperlarıyla anlaşırsanız siz onları onlar sizi basmaz 50np için
    2.Not: Oraya bırakacağınız çar sağlam olacak eğer pc başındaysanız slotu bazen mageler tek asaslar basıyor hf town atıyor botu kapatıyom slota gidiyorum karşıma çıkıyor kesiyorum birdaha gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 2 Şubat 2011; 7:36:34 >

• Ya benim anlamadıgım bi durum var simdi bu cardinalden jevel hem lufer hemde cz de cıkıyor ama cz de cıkma sansı daha yuksek diye mi orda kasıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddecar

Ya benim anlamadıgım bi durum var simdi bu cardinalden jevel hem lufer hemde cz de cıkıyor ama cz de cıkma sansı daha yuksek diye mi orda kasıyorsunuz ?

Evet.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.