Bildirim
Zor geometri sorusu çözene helal olsun
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Yorumlarınız gözükmüyor arkadaşlar,2 kişi yorum yazmış -
-
Kalemsiz çözdüm
İnsanların dikkatini çekmek için böyle zor falan yazmayın lütfen zaten boş olan gelip yapıyor sorularınızı
Verdiği eşitlik x doğru parçasının açıortay olduğunu gösteriyor bu durumda x in karesi kenarlarin carpimindan bölünmüş parcalarin carpimi çıkarıldığında elde edilir.
Ucgende kenar kurallarından o parçalı kenar beş olamaz bu durumda 12 olamaz x
Yani 11
İyi çalışmalar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: caglarrock
Kalemsiz çözdüm
İnsanların dikkatini çekmek için böyle zor falan yazmayın lütfen zaten boş olan gelip yapıyor sorularınızı
Verdiği eşitlik x doğru parçasının açıortay olduğunu gösteriyor bu durumda x in karesi kenarlarin carpimindan bölünmüş parcalarin carpimi çıkarıldığında elde edilir.
Ucgende kenar kurallarından o parçalı kenar beş olamaz bu durumda 12 olamaz x
Yani 11
İyi çalışmalar
Teknofemin bütün videolarını izledim,bu tür soruya ve özelliklere rastlamadım o yüzden bana zor geldi,bilirsem tabi kolay gelirdi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X