Şimdi Ara

ZOR DURUMDAYIM YARDIM YAMAHA RX-V359 KUMANDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.yamaha-online.de/index.php?lang=e&country=TR&idcat1=1&idcat2=2

arkadaşlar bende bu receiver var. Biri sinir anında bu aletin kumandasını fırlatmak suretiyle kırmak durumunda kaldım ve kumanda şimdi çalışmıyor. kartın gövdesi kırılmış ve akım yollarında deformasyon olmuştu bizim fabrikadaki elektronik ustası sağolsun lehim falan yaptı ama şimdi tuşların %90 ı çalışmıyor

Bu kumandayı türkiye distrübitörü forum audio dan sordum elimizde yok dediler yada gayret sarfederek bulabileceklerini söylediler bulsalarda 40 - 80 avrı civarında fiyat talep ettiler. bu arada forum audio da yamaha nın türkiye temsilciliğini bıraktıkları içinde malzeme temininde sıkıntı olduğunu söylediler bu arada bu bilgiyide size vermiş olayım yamaha el değiştiriyom yeni dağıtımı kim alacak valla bilmiyorum. ama yamaha almayı düşünenler bence azıcık biraz bu değişimi beklesinler derim ben.

şimdi bana kalan seçenekler:
    1- Bu kumandayı almak için forum audio yu sıkıştırıp bulmalarını sağlamak
    2-öğrenebilen bir evrensel kumanda almak

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=152990&productid=evsepsrc3810

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=151395&productid=evnadhtr2

3-ikinci el bu kumandayı bulmak (bana mucize gibi geliyor)

bana en mantıklısı 2. seçenek gibi geliyor ancak bu seçenektede bana bu kumandanın sağlamı lazım. arkadaşın birinde ilk linkteki sepia 3810 modeli var bu kumandaya benim kumandanın bazı tuşlarını tanıttık kolayca öğrenebiliyor ama benim kumandanın tüm tuşları çalışmadığı için tam anlamıyla tanıtmayı beceremedik. sepia nın mevcut hafızasında bulunan receiver kodlarını denedik tama anlamıyla uyan olmadı. Adanada yamaha bayisine sorduğumda bana NAD var bizde onu al hepsini tanır dediler. ama sepia linktende anlaşılacağı üzre daha ucuz ve benim işimi görür.

şimdi sonuç olarak ben diyorumki ben bu akıllı kumandalardan birini alsam ve aldığım kumandaya YAMAHA RX-V359 un kumandasını tanıtmam için elinde bu kumanda olan bir arkadaş bana elindeki kumandayı akıllı kumandaya tanıtmam için bana geçici süre ile verirmi acaba eğer Adana da yaşayan bir arkadaşın elinde bu kumanda varsa emin olun yarım saat te işimi halledip geri veririm

yada başka bir ileden bir arkadaş ta bana kumandasını gönderirse tabi bu bana güvenmenizi gerektiriyor buna kim yanaşır bilmiyorum ama eğer bana güvenipte böyle bir iyilik yapan biri olursa çok çok memnun olurum ve bu eziyetten kurtulurum. tabiki bana kumandasını gönderecek yada verecek arkadaşlarını tüm kargo masrafları yada oluşabilecek diğer masraflar tarafıma ait herhalde söylememe gerek yok

bana bu konuda yardımcı olabilecek yada başka cin fikirleri olan arkadaşlardan şiddetle yardım bekliyorum fikirleriniz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler

saygılarımla.....

Tekin..

• dostum bu kadar canını sıkmaa..sen evrensel kumandanı al sonra ben sana gönderirim 359'un kumandasını..
  • Valla abi ilaç gibi geldin yaw alırsam gönderirsen çok mutlu olurum eğer dediğin gibi göndereceksen ben hemen sipariş geçeyim sepia sen nerdesin bu arada

quote:

Orjinalden alıntı: hypnoz

dostum bu kadar canını sıkmaa..sen evrensel kumandanı al sonra ben sana gönderirim 359'un kumandasını..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.