Şimdi Ara

Zor durumdayım arkadaşlar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook hesabım 1 haftadır donuk. Canımı çok sıkıyor bu konu. Mesele hesabımın donuk olması değil, 2 ay boyunca dondurduğum da oldu. Ancak şu an sevdiğim kızla konuşmamı sağlayan tek şey facebook. Nerdeyse 1 haftadır yüzünü göremedim, delireceğim. Dersler sınavlar diye buluşamıyoruz da. Valla dertliyim ya. Oturayım çalışayım da şu sınav haftasından alnımın akıyla çıkayım diye 1 aydır ne sms ne net yapıyorum. Facebook hesabımı da dondurdum. Bilgisayarıda kaldırdım. Arada modemi takıp ne var ne yok diye twittera ve foruma bakıyorum o kadar. Sizce hesabımı sınavlar bittikten sonra mı açayım. Çünkü bence şimdi açarsam hazır alışmaya başlamak üzereyken boşa gider bu bekleyişim ve sınav zamanı da beni oyalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Elrond Carnesir

Kendinu kontrol edebilecegini dusunuyosan ac, kiz arkadasinin telefonu ve senin telefonun iyi biseyse whatsapp yukle ordan konusun

Bende whatsapp var da kıza bir söyleyeyim, yükleyebiliyorsa yüklesin.
    İnternet kafe de uzak ya, yakınlarda yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.