Bildirim
ZoomX4 Kurulumu Lütfen yardım...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşım 1. soru usb mi lan mı kullandın onu söle
ayrıca kullanıcı adı ve şifreni girdin mi öle driverı yüklemekle iş bitmez -
işte kullanıcı adımı ve şifreyi girecem bölümü bilmiyorum.Emin değilim ama usb modem olsa gerek. ağ bağdaştırıcıları bölümünde gördü zoom USB network adaptor olarak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bakero -- 12 Temmuz 2005, 13:15:32 > -
tamam sorun çözzdüm esasen sorun yok internet explorerı aç ordan ares satırına bunuhttp://10.0.0.3 yaz sonra menüden startı seç orda pppoa gibi bişi war vede beyazla yazılmış onu tıkla gir bilgilerini sonra iş tamamlanınca çık write settings to flash de sora save changes write bi daha bas garantili olsun artık tamamdır başla adslin tadını çıkarmaya
-
o bölüme girmek istedim modemin şifresini sordu zoom4 ün hiç bir dökümanı olmadığı için elimde bende kullanıcı adını ve şifresini bilmiyorum. ilgine tşk -
arkadaşım ulaştıysa pm attım bak ordan -
Arkadaşım,
Zoom 4x ile ilgili dokümanıhttp://www.zoom.com/techsupport/adsl/adsl_x4.shtml
adresinde bulabilirsin. Ama modemin 5551 veya 5551A olduğunu modemin altına bakarak öğren ve manuelini indir. Port açmak içinwww.meretx.com adresinde gerekli bilgi var.
Meret ;) -
masa üstündeki zoom web consoleye bas çıkan yere
kullanıcı adı=admin
şifre = zoomadsl yaz ardından
VPİ=8
VCİ=35
usarname=telekom tarafından verilen şifreyi yazın şifrenin sonunda @ttnet olacak
password=sizin şifreniz
service name=ttdsl
Authentication=auto
Automatic Reconnect=kutu işaretle ve savechange yap ardından
write settings to flaşh and reboota bas.bağlantı kesilip tekrar gelecektir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X