arkadaslar modemimi normal sekilde ayarlıyorum, hersey tamam, save settings yapıyorum sonra write flash to settings yapıyorum, 1-2 saniye bağlanıyor nete sonra duruyor herşey.. tekrar konfigürasyon penceresini açıyorum yeniden bi bakıyorum bütün ayarlar silinmiş, sadece save yapıyorum yine olmuyor diğerini yapıyorum olmuyor olmuyor olmuyor 10-15 kere değişik şeyler yapıyorum modemi resetliyorum olmuyor tam vazgeçiçem bağlanıyor! ama baya uğrastırıyor oncelıkle.. ne yapmam lazım nazar duası felan mı? kursun mu döktüreyim yoksa modemi mi çöpe atayım.. nasıl hallolur bu sorun..? modemdeki ayarların kalıcı olması ıcın ne yapıcammm??
Modem arayüzünü kayıt ekranını buraya bir görüntü koyarsan yardımcı olabilirim.. Demek istediğim ayarları kaydettikten sonra son ayarlar ile reboot et de yani o menünün ismi sende nasıl geçiyor onun hakkında bilgim yok umarım anlatabilmişimdir
önce modemine reset at....iğne yardımı ile modemin arkasındaki küçük deliğe batır 5 saniye bekle çek sonra.... modemi tekrar açıp...öncelikle dilini türkçe yap sonra modemin ayarlarını elle yapılandar... kullanıcı adını falan yazzz... diğer ıvır zıvırları biliyosun zaten...en altta sanal devre diye bişey var onu 7 ye getir..sonra aynı ekran tekrar yükelenecek bekle onu... yeni gelen ekran da ayarları kaydet e bas.... tekrar yüklendikten sonrada ayarları flash diske kaydete bas ve çık... şimdi bağlanması gerek... aynı modem bende de var aynı sorunu bende yaşadım aynı çözümü bende kullandım
kolay gelsin
8-35 yazıyorum sıfremı gırıyorum, virtual machine yi 7 yapıyorum tekrar giriyorum gerekli yerleri save diyorum, write flash setting e tıklıyorum hersey yıne sıfırrrrr:(
Modemi resetleyip ayarlarla hiç oynamadan sadece kullanıcı adı ve şifreni gir bağlanmayı dene bir de
ewt modemi arkadan resetle
sorunu çözdüm..telekom un dns ayarlarından mış.. 10.0.0.2 yapıyordum ve manuel IP veriyordum sımdı IP ler aynı yalnız dns yeni girdim..düzeldi..saolun kardesler.