Şimdi Ara

zoom modelde msn problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zoom modem kullanıyorum ve msn de karsı tarafın yazdıkları mesajları bazen alamıyorum bazende bir anda yazdıkların hepsi toplu geliyo kafayı yiycem dusmedigim halde karsı taraf devamlı dusuyorsun diyo ben kendimi hatta sanıyorum ve bu problem msn ve icq da yasanıyo bazende mircte acaba chat baglantı sistemi ile ilgili bi problem var bilgisi olandan yardım istiyorum arkadaslar

• hocam aynısı bizim cafedede oluyor. şimdi sorun modemde olsa her bilgisayarda yapması lazım. ama öyle olmuyor. bazısında bu sorun yaşanıyor bazısında yok. sana tam yardımcı olamam ama şunu söylerebilirim sorunun modemde değil

Türküm Türkçe imza atarım....
  • Sorun büyük olasılıkla tel hattından kaynaklanıyordur Kablolarının bir kontrol ed
  • Bende zoom kullanıyorum buna benzer bir sorun yaşamıştım.Her 5 dakikada bir msnim kapanıyordu.Sonra modemin link ışınığını takip ettim ve her 5 dakikada bir bağlantımın gidip geri geldiğini gördüm.Telefon kablosundaki sorun yüzünden sinyal gürültülü geliyordu ve 5dakika sonra bağlantım kopuyordu.
    Modem üzerinden bağlantını kontrol et bence.Eğer bağlantında kopma filan olmuyorsa modemle ilgili bir sorunun yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emek -- 30 Ekim 2005, 9:55:33 >
  • Arkadaşım bu sorun bizim işyerindeki bilgisayarlarımızda da oluyor marka aynı zoom ama evden bağlanın ve modem ş zoom olmayan arkadaşlarda da oluyormuş bence sorun adsl hatların bence elekom patladı

zoom la ilgisi yok

Bmw 3.20d M Performance
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.