arkadaşlar slm zoom x4 modemimiz 5 dk bir kendini kapatıyor 10.0.0.2 yazdığımızda ayar sayfasına ulaşamıyorduk ulaşmak için her defasında modemi arkadaki düğmeden kapatıp açmamız gerekiyordu,servise gönderdik arızalı olduğu tespit edildi ve istanbula göndercekler sanırım..
ŞİMDİ
1- garanti belgesinde 5 gün ve üzerinde modem tamir edilip teslim edilmediğinde aynı özelliklere haiz başka bir modem geçici olarak müşteriye verilir diyor...
dolayısıyla biz modemsiz kaldık ve bir modeme ihtiyacımız var aldığımız firma bu konuda biraz lakayıt,yok modem ist. ulaştıktan sonraki 5 günmüş yok müdürle görüşmemiz gerekirmiş vermeleri zormuş filan gibilerinden uyduruk şeyler söylüyorlar..
daha önce başına gelen oldumu yada ne yapmalıyız yardımcı olursanız seviniriz kolay gelsin hoşçakalın....
Öncelikle geçmiş olsun seninkine benzer bir sorun bende yaşamıştım benimde modemim zoom x4 hiçbir sebep yokken yanmıştı link ışığı tamamiyle gitti ve web console a ulaşılamıyordu.Bu tür durumlar maalesef zoom modemlerde çok oluyor şimdi yapman gereken modemi aldığın yere değil bunu getiren ithalatçısına vermek tabi modemin kutusu ve ithalatçının garanti belgesiyle birlikte.Bana ithalatçı modemin kendisinin arızalandığını tamir edilemeyeceğini yenisiyle değiştireceklerini söylediler ve aynı gün kargoya verdiler ertesi günde yeni modemime kavuştum Toplam 2 gün bekledim beklediğimede deydi.Bu modemin ithalatçıda oluşum bilgisayardır.İyi şanslar
quote:
Orjinalden alıntı: EnCoDeR
Öncelikle geçmiş olsun seninkine benzer bir sorun bende yaşamıştım benimde modemim zoom x4 hiçbir sebep yokken yanmıştı link ışığı tamamiyle gitti ve web console a ulaşılamıyordu.Bu tür durumlar maalesef zoom modemlerde çok oluyor şimdi yapman gereken modemi aldığın yere değil bunu getiren ithalatçısına vermek tabi modemin kutusu ve ithalatçının garanti belgesiyle birlikte.Bana ithalatçı modemin kendisinin arızalandığını tamir edilemeyeceğini yenisiyle değiştireceklerini söylediler ve aynı gün kargoya verdiler ertesi günde yeni modemime kavuştum Toplam 2 gün bekledim beklediğimede deydi.Bu modemin ithalatçıda oluşum bilgisayardır.İyi şanslar
eyvallah kardeşim ilgin için saol
ama izmirde oluşum bilgisayar varmıdır yada nerdedir?ayrıca modemin ön kutusu yok malesef iç sarımsı karton kutu var kabul ederlermi dersin
Maalesef istanbulda önce onlara telefon açman gerekecek sonra kargo ediceksin modemi.Kutusu o kadar önemli değilde ithalatçının verdiği garanti belgesi önemli o oldumu işini garanti hallederler