Bildirim
zonguldak tıp okuyon var mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de merak ediyorum. Ama benim sıralamam 14,6 k zor baya. Siz araştırdınız mı eğitimi falan nasıl? -
yok sadece internetten araştırdım aslında seneye bile kalmayı düşünüyorum -
zonguldak bülent ecevit üniversitesi okuyan yok mu yaa bir yardım edin -
Nesi zor baya ya 14.300 le almış zaten geçen sene Çok bir bilgim yok ama bir komşumuz orada tıp okuyor, gayet memnun
-
kardeş sen zonguldakta mı oturuyosun -
beni soruyorsan ilçesinde oturuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: yellowsummer
Nesi zor baya ya 14.300 le almış zaten geçen seneÇok bir bilgim yok ama bir komşumuz orada tıp okuyor, gayet memnun
Ne bileyim kontenjan artmadı ya -
Ben de hala tercih yapamadım. Tekirdağ ve Düzce tıp muallakta. Zonguldak kesin gibi. Ama yeterli bilgi yok internette. Birisiyle konuşabildim. Memnun olduğunu söyledi. Ama bir forumda ulaşım sorunu olduğu yazıyordu. Tıp fakültesi zaten kampüse uzakmış. Saat 5ten sonra merkezden okula otobüs olmuyormuş falan. -
kardeş şu siteye bir göz at bakalım
http://tiptercihim.com/ -
zonguldak tıp da hazırlık zorunlu . ulaşım pahalıymış galiba . kyk ve cemaat yurtları varmış. havası boğucuymuş. hazırlıkta devamsızlık yapmadığın sürece fakülteye geçbiliyosun. kan bağışı ile devamsızlık silme kampanyası yapmışlardı sadece hazırlık öğrencilerine. Arkadaşım hazırlığı okuyup 1. sınıfa geçti. anlattığı kadarıyla hatırladıklarım bunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Marla
Ben de merak ediyorum. Ama benim sıralamam 14,6 k zor baya. Siz araştırdınız mı eğitimi falan nasıl?
Kardeşim hayirli olsun zonguldak tip icimden bir ses tutar diyor insallah bu meslegi parasi icin yapmiyorsundur simdiden hayirli olsun tekrardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mahmutuncer
quote:
Ben de merak ediyorum. Ama benim sıralamam 14,6 k zor baya. Siz araştırdınız mı eğitimi falan nasıl?
Kardeşim hayirli olsun zonguldak tip icimden bir ses tutar diyor insallah bu meslegi parasi icin yapmiyorsundur simdiden hayirli olsun tekrardan
İnş ya sağolun sevincem gelirse ama zor bence. Bu mesleği para için seçmek çok ahmakça bu zorluklara sevilmeden katlanılmaz bence. Tek derdim mesleğimde iyi olabilmek tıp için hazırlanmadım ama emin gibiyim tıp istediğimden umarım hayırlısı olur sizin için de :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
İnş ya sağolun sevincem gelirse ama zor bence. Bu mesleği para için seçmek çok ahmakça bu zorluklara sevilmeden katlanılmaz bence. Tek derdim mesleğimde iyi olabilmek tıp için hazırlanmadım ama emin gibiyim tıp istediğimden umarım hayırlısı olur sizin için de :)
Sagolun hocam bende tip pilotaj ikilemindeyim hala düşünüyorum gerci 3 gun var ama bilmiyom bakalim ne yapcaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim kuzenim zonguldakta okumuştu ve pek beğendiğini söyleyemem havası çok boğucu,şehrin bazı binaları falan korku film seti gibi falan derdi ama tıp sonuçta bu her yerde okunur karar senin eğer çok iyi tıplarda okumak istiyosan bi daha hazırlan bence. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Sagolun hocam bende tip pilotaj ikilemindeyim hala düşünüyorum gerci 3 gun var ama bilmiyom bakalim ne yapcaz
İkisi de çok güzel ve çok farklı,iyi düşünün. Hayırlısı olsun
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İkisi de çok güzel ve çok farklı,iyi düşünün. Hayırlısı olsun
Sagolun hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: xwayter
zonguldak tıp da hazırlık zorunlu . ulaşım pahalıymış galiba . kyk ve cemaat yurtları varmış. havası boğucuymuş. hazırlıkta devamsızlık yapmadığın sürece fakülteye geçbiliyosun. kan bağışı ile devamsızlık silme kampanyası yapmışlardı sadece hazırlık öğrencilerine. Arkadaşım hazırlığı okuyup 1. sınıfa geçti. anlattığı kadarıyla hatırladıklarım bunlar.
hocam ben zonguldakta oturuyorum tıp fakültesi , biraz merkeze uzak otobüs ile 20 dk falan 2.5 ücreti yemek falan çok pahalı değil 5 tl ye cok rahat doyarsın , bende inşaaat yazdım -
quote:
Orijinalden alıntı: meftunmerhum
quote:
zonguldak tıp da hazırlık zorunlu . ulaşım pahalıymış galiba . kyk ve cemaat yurtları varmış. havası boğucuymuş. hazırlıkta devamsızlık yapmadığın sürece fakülteye geçbiliyosun. kan bağışı ile devamsızlık silme kampanyası yapmışlardı sadece hazırlık öğrencilerine. Arkadaşım hazırlığı okuyup 1. sınıfa geçti. anlattığı kadarıyla hatırladıklarım bunlar.
hocam ben zonguldakta oturuyorum tıp fakültesi , biraz merkeze uzak otobüs ile 20 dk falan 2.5 ücreti yemek falan çok pahalı değil 5 tl ye cok rahat doyarsın , bende inşaaat yazdım
Bilgi için teşekkürler arkadaşlara faydalı olacağına eminim. Ben zonguldak yazmadım. Aslında diğer karadeniz illerine göre istanbula daha yakın.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: meftunmerhum
quote:
hocam ben zonguldakta oturuyorum tıp fakültesi , biraz merkeze uzak otobüs ile 20 dk falan 2.5 ücreti yemek falan çok pahalı değil 5 tl ye cok rahat doyarsın , bende inşaaat yazdım
Bilgi için teşekkürler arkadaşlara faydalı olacağına eminim. Ben zonguldak yazmadım. Aslında diğer karadeniz illerine göre istanbula daha yakın.
Bence yaz havuz aqua deniz 🌊 güzel buralar
Benzer içerikler
- nescafe gold zararlı mı
- fonksiyonel gruplar kaynama noktası sıralaması
- kimler tıp okuyamaz
- kemiozmotik mekanizma nedir
- parayla istirahat raporu veren hastaneler
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X