Şimdi Ara

zonealarm internet security

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

desktop ımda guvenlik icin zonealarm security suite + nod32 + giant antispyware kullanıyorum.

notebook da ise AV icin NOD32 yi kullanmayı dusunmekteyim, firewall ve spyware icin zone alarm security suite yeterli midir? yoksa bir antispyware kurmalı mıyım?

• ZASSta zaten av mevcut niçin bir de NOD32 kullanacaksın ki? Ben de notebook kullanıyorum önceden ZASS yüklüydü şimdi NOD32ye geçtim yanında başta ZA pro'yu kullandım sonra outpost'a geçtim. antispyware içinse Ad-aware kullanıyorum bunları tavsiye edebilirim. eğer notebook'un sistemi iyiyse ZASSta sorun yaşamazsın ama NOD32 sistem kaynaklarını daha az yoruyo. ZASS tarama yaparken benim notebook çok kasılıyor ama NOD32de böyle bir durum yok. outpost da ZA kadar iyi gibi daha yeniyim hala tam çözebilmiş diilim ama ZAda her şeyi daha ayrıntılı kontrol edebildiğimi düşünüyorum. karar senin

desktopta iki AV kullanabilmen için ZASStaki antivirüsü kapatman lazım. eğer öyle yapıyosan niye sadece firewall versiyonunu kullanmıyorsun anlayamadım. sonuçta ZASS, ZApro'ya göre daha çok kaynak kullanacaktır.
  • Arkadaşlar bu işlerde en iyi Kaspersky dir.Neden ondan hiç bahsetmiyorsunuz?Kaspersky Internet Security de herşey var.Tavsiye ederim.Bunu ben söylemiyorum.Dünyada yapılan tüm testler ve kullanıcı görüşleri söylüyor.

zonealarm internet security
  • zone alarm ı hiç kullanma...4. başlık bu zone alarm ın geçtiği ve yine söylüyorum...zoen alarm ın firewall ında ciddi makro açığı bulunmakta ve klaylıkla sisteme girilebilmektedir...o yüzden ya kaspersky öneririm yada outpost firewall kullanmanı tavsiye ederim..spy için de spydoctor veya spysweeper
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

zone alarm ı hiç kullanma...4. başlık bu zone alarm ın geçtiği ve yine söylüyorum...zoen alarm ın firewall ında ciddi makro açığı bulunmakta ve klaylıkla sisteme girilebilmektedir...o yüzden ya kaspersky öneririm yada outpost firewall kullanmanı tavsiye ederim..spy için de spydoctor veya spysweeper

Makro açığını siz mi buldunuz yoksa başka bir kaynaktan mı aldınız? Eğer kaynağınız varsa rica ediyorum bizimle paylaşın.

Konuya dönersek, Zone Alarm Security Suite in antivirusu yetersiz. Firewall olarak Zone Alarm Pro, Antivirus olarak NOD32 veya Kaspersky, Spy programı olarak da Ewido,Spysweeper veya Adaware-pro öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 31 Ağustos 2006; 10:29:31 >

• başka forumda okudum ordan alıp burdaki forumda başka başlık altında yayınlamıştım...
  • linkini verebilirmisin? bi okuyalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    6 yıl önce açıldı
    Pc-Cillin Antivürüs Programı
    20 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu buldum ama benim okuduğum bu değildi onu da belirtmek isterim...daha sonraki tarihte yazılmış bi yazıydı..bu daha eski yine de bakmanızda fayda var gibi.

http://www.hardwaremania.com/forum/showthread.php?t=43205

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 3 Eylül 2006; 18:01:24 >
  • @Yelkenlim.
    Kullandığın Türkçe dili kaspersky tarafından mı yayımlalandı, yoksa Türk yazlımcının yaptığı yama mı?
  • bende önceden zone alarm internet security kullanıyordum ama son sürümü hatalı olunca McAfee'e geçtim , koruduğu kadar koruyor , o çözemezse win antivirus pro 2006 çözüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.