Şimdi Ara

zonealarm basit free firewall kulanırsam windows firewalll ı kapatabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avast türçce sürümünü yükledim.Ben aslında bitdefenser pro 9 kulanıyordum ama son günlerde dikatimi çekti günceleme bölümü calışmamaya baslamıştı.Sebebini bilmiyorum bunun.Bende avastın türçe sürümünü indirdim.Firewall olarakda zonealarm denemek istiyorum.Sizce bedava sürümü olan basit firewall kurduktan sonra windowsun fire walını kapatmamgerektine göre bu bedava sürüm işimi windosun güvenlik duvarından daha iyi görürmüne dersiniz.Şimdiden size teşekkür ederim:

• quote:

Orjinalden alıntı: deepfix

Arkadaşlar avast türçce sürümünü yükledim.Ben aslında bitdefenser pro 9 kulanıyordum ama son günlerde dikatimi çekti günceleme bölümü calışmamaya baslamıştı.Sebebini bilmiyorum bunun.Bende avastın türçe sürümünü indirdim.Firewall olarakda zonealarm denemek istiyorum.Sizce bedava sürümü olan basit firewall kurduktan sonra windowsun fire walını kapatmamgerektine göre bu bedava sürüm işimi windosun güvenlik duvarından daha iyi görürmüne dersiniz.Şimdiden size teşekkür ederim:

/>

service pack 2 yükle...zonealarmı boşver

• windowsun firewall'u birçok açıdan yetersiz kalıyor. başka bir firewall kullanman bence daha iyi ayrıca bir makinede birden fazla firewall olmamalı yani eğer bir firewall yükliyeceksen windowsunkini kapatman lazım.
  • en basit dediğiniz bir firewall bile Servispack2 ile gelen firewalldan daha iyi koruma sağlar. İnternette br araştırın windows XP firewallu ne hallere düşmüş.
  • arkadaslar ilginize tesekkur ederım sagolun.Kafeın arkadas buzone alarmı kullanmasını bılıyorsan eger bunu nasıl kulanacamızla ılgılı bır dökuman varmı acaba ben bakındım ama bulamadım.gecen yükledim internet trafiğimi kapattı bende tekrar silmek zorunda kaldım zone alarmı kulanmasını bilmeyincede sorun yaratıyor sanırım.
  • blackice defender, sygate pro, kerio personal firewall da deneyebilirsiniz.
    Yeterince bakınmamışsın. Google da zonealarm nasıl kullanılır diye aratsan 100 sonuç çıkıyor işte bunlardan biri. ZONEALARM KULLANIMI:http://www.mtuncel.com/zonealarm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 3 Aralık 2005, 15:12:40 >
  • zone alarm gibi bir program var mıdır piyasada bilmiyorum. güvenlik ve zone alarm diyeceksen orda durcan. 2 tane trojan var şuan pcmde silmeye eriniyorum ama zone alarm saolsun herhangi bir çıkış yapmalarına asla izin vermiyor

Her çalıştırdığımda 20 bine yakın giriş yapmaya çalışan şeyi engellediğini söyleyince insan daha bi mest oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.