Şimdi Ara

zombili konu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkes bir şeyler yazıyor benimde yazasım var hikaye hazır ama yetenek yok arkadaş. Ana konuyu buraya yazacağım umarım birilerine ilham kaynağı olur. Ana karakterleri tanıtsam hikayeyi az çok tahmin edersiniz :)
    Not: Tipik zombi hikayesidir.

    Şirket: Zombi virüsünü yapan ve pazarlamaya çalışan şirkettir. Fakat anti-virüsü bulamadıklarından devletler almamaktadır.

    Medyumlar: Tamamı kızlardan oluşan çok sayıda başarılı zombi denekleridir. İnsanlıkları kaybolmamış ve şirket tarafından askeri eğitim almışlardır. Zihinleriyle belirli bir alandaki zombileri kontrol edebilirler, hayvanları korkutup kaçırabilirler, algılama yetenekleri çok üstündür insan ötesi güce ve hıza sahiptirler. Bu kızlar şirketin zombileri kontrol edebilmek amaçlı oluşturduğu ilk nesildir, şirketin kölesi olmak istemeyen bir grup bütün kızları ayartır ve şirketten kaçarlar (kaçamayanlar öldürülür) şimdi hepsi dünyanın başka başka uçlarındadır.

    Klonlar: İkinci nesil medyumlardır. Daha itaatkar ve daha güçlülerdir. Zombi kontrol alanları medyumlardan daha büyüktür. Tek bir medyumdan klonlanmışlardır. Görevleri kraliçeyi bulmak, kaçak medyumları öldürmektir.

    Asker: Medyumların erkek versiyonu. Zombileri kontrol edemezler fakat onları korkutup kaçırabilirler. Şirket bunları devlet ordularına satmaktadır. Fiziksel güç ve algılama yeteneği olarak medyumlar ve hatta bazıları klonlardan bile üstündür. Isırılan bazı erkekler askere dönüşebilir ama bu çok nadir olur asker olabilmeleri için özel tedavi uygulanmalıdır.

    Kraliçe: Kilit bir karakterdir. Fiziksel güç ve zombileri kontrol etmenin yanı sıra kraliçenin en büyük özelliği bir zombinin yaralarını iyileştirip geri insana çevirebilmesidir. Yani virüse hükmedebilmektedir. Şirket laboratuvarda kraliçe oluşturmaya çalışsa da yapması için gereken süre bin yıldan fazladır bu yüzden virüsü yayıp dünyanın bütün insanlarını denek olarak kullanır. Devlet liderleri kraliçenin varlığından habersizdir. Medyumlar ve klonlar kraliçeyi aramaktadır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Dostum Project Zomboid oyna. Her oyunda kendi hikayeni yazıyorsun zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ictopbasli

    Dostum Project Zomboid oyna. Her oyunda kendi hikayeni yazıyorsun zaten.

    Oyun güzelmiş istek listeme ekledim indirime girince alırım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  zombili konu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.