Şimdi Ara

Halkalıdan beylikdüzüne nasıl giderim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avrupa konutları atakent 2 den beylikdüzü metrobüsüne veya haramidere metrobüsüne nasıl gidebilirim kaç dk sürer tahmininizce totalde 2 vasıta değiştircek o kesinde bi yardımcı oluverin şu kardeşinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 3 Mart 2015; 9:00:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Halkalı'dan Beylikdüzü'ne Nasıl Gidilir?

Halkalı'dan Beylikdüzü'ne çeşitli ulaşım seçenekleri ile ulaşabilirsiniz. İşte seçenekler:

• Marmaray ile: Halkalı Marmaray İstasyonu'ndan Beylikdüzü Marmaray İstasyonu'na doğrudan trenle gidebilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 30 dakika sürer.

• Metrobüs ile: Halkalı Metrobüs Durağı'ndan Metrobüs'e binerek Beylikdüzü İncirli Metrobüs Durağı'nda inebilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 45 dakika sürer.

• Otobüs ile: Halkalı Otogarı'ndan kalkan 76D numaralı otobüse binerek Beylikdüzü'ne gidebilirsiniz. Yolculuk yaklaşık 1 saat sürer.

• Araba ile: Halkalı'dan Beylikdüzü'ne TEM Otoyolu üzerinden yaklaşık 30 dakikada ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzü'nden Halkalı'ya aynı ulaşım seçeneklerini kullanarak geri dönebilirsiniz.

Hangi ulaşım seçeneğinin sizin için en uygun olduğuna karar verirken yolculuk süresini, maliyeti ve rahatlığı göz önünde bulundurmalısınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 89İ'ye veya 98S'ye binip Kemal Paşa'da inecek metrobüse beylikdüzü yönüne binecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

89İ'ye veya 98S'ye binip Kemal Paşa'da inecek metrobüse beylikdüzü yönüne binecek

Tek 89i değil 98i ht20 98 89 36AS vs vs .
    Sefaköy(kemalpaşa) incek :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

89İ'ye veya 98S'ye binip Kemal Paşa'da inecek metrobüse beylikdüzü yönüne binecek

Ben bosphorus tarafında oturuyorum bana bu ikisi yarıyor bakırköye kadar bildiklerimi söyledim doğrudur valla sizin o taraf yenidoğandan sonra yabancı benim için

• Eyvallah brolar sağolun peki kemal paşa kadar kaç dk sürüyor bu iett ortalama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MysticDesign -- 3 Mart 2015; 17:29:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Eyvallah beolar sağolun peki kemal paşa kadar kaç dk sürüyor bu iett ortalama

Yarım saat 40 dkortalama

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Ben bosphorus tarafında oturuyorum bana bu ikisi yarıyor bakırköye kadar bildiklerimi söyledim doğrudur valla sizin o taraf yenidoğandan sonra yabancı benim için

Bende avrupa konutları 3'te oturuyorum . Ulaşım yönünden biz daha şanslıyız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Avcılardan taksime nasıl giderim
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.