Arkadaşlar uzun süre bekledim böyle bana göre grafikleri dışında mükemmele ulaşmış bir oyunu .. Adamlar tam anlamıyla mükemmel yapmış .. Steamdan oynuyorum .. Beklerim ..
hocam tam anlamıyla oyunun amacı nedir yani gameplayda 3-4 kişi evleri dolaşıyor o kadar gördüm. oyunun amacı nedir yani onu tam açıklarmısınız müsaitseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
Orijinalden alıntı: Alex
Free mi
hocam tam anlamıyla oyunun amacı nedir yani gameplayda 3-4 kişi evleri dolaşıyor o kadar gördüm. oyunun amacı nedir yani onu tam açıklarmısınız müsaitseniz.
zombi öldürüp hayatta kalıyoruz diğer 800 milyon zombi oyununda olduğu gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: wildlove
quote:
Orijinalden alıntı: Zaris
quote:
Orijinalden alıntı: Alex
Free mi
zombi öldürüp hayatta kalıyoruz diğer 800 milyon zombi oyununda olduğu gibi.
hocam yapma allahını seversen onu tabiki bende biliyorum detay olarak yani campaignmidir yoksa horde geliyorda bir yerimi savunuyoruz mesela biraz araştırdım bot var 2-3 tane onları koruyoruz sanırım bir videoda evin içinde durup o bot insanları koruyor oyuncular pencereyi camı bantlıyolar tahta çakıyolar felan.
Şu konuyu açan bi link yerine biraz detaya inseydi de bizde bi bilgi sahibi olsak oyun hakkında merak uyandırdı
Pek çığır açan bir yerini görmedim fakat indirime girdiği zaman alınabilecek bir oyun sağ ol haber için gözden kaçmış tamamen.
Pardon arkadaslar biraz gecikmeli oldu .. Simdi cıgır acacak bir yeri değil çok yeri var ..
Bir kere oyun tek bir mod değil .. Öncelikle insan(survivor) olarak anlatayım ..
Zombieler aynı resident evil filmde oldugu gibi .. Sessiz ve ışığa cıkmadan ilerlerseniz sizi fark etmiyorlar ve ayrıca peşinizden left4dead de oldugu gibi depar atmıyorlar .. Kafalarına tek kursun öldürüyor ve vücuda çalışırsanız kolay kolay ölmüyorlar .. Zombielere sessizce arkadan yaklaşıp tek melee silah darbesiyle öldürebilirsiniz .. Staminanız var ve gerçekci .. Melee silahı kullanırken zıplarken koşarken azalıyor .. Silahlarınız feneri var bazen çok faydalıyken zombielerin sizi fark etmesine de neden oluyor .. Silah kullandığınızda zombiler size dönüyor ve yavaşta olsa üstünüze gelmeye başlıyor .. Evet öldürmek kolay ama sayıları fazla :) .. Ayrıca takım oyunu cok önemli cünkü arkanızdan yavasca yaklaşan bir zombie sizi ıssırıp virüsü kapmanıza neden olabiliyor ..
Zombie olarak ..
Öyle sıradan zombielerden farklısınız haliyle .. Bir kere çok güzel 3 özelliğiniz var .. 1.Karanlıkta nightshigt gibi bir özelliğiniz var ve insanlara karanlıkta yaklaşabiliyorsunuz ..
2.İnsanları ıssırıp infecte edebiliyorsunuz ..
3.Zombie leri toptan kontrol edebiliyorsunuz .. 10-20 zombie tek bir hedefe kitleyip onun üstüne salabiliyorsunuz ..
...
Oyun modu olarak 4 oyun modu var ama 3'ü aklımda ki sadece 1 tanesi için 15$ vermeye hazırdım .. :)
Biraz heyecanlanın .. Devamı birazdan ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme