Şimdi Ara

zombi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir zombi oyunu yaptılar patladı gitti

lef 4 dead 2 gibi zombilere karşı mücadele ettiğimiz oyunlar varsa lütfen cevapların

soru 2=lef 4 dead 2 adlı oyunun 5 görevi var bunu uzatmak için yamalar olsun eklentiler olsun pach lar olsun bişeyler çıkmadımı internette falan araştırdım ama bişey bulamadım yardım !!!!!!!!!!!

• hadi arkadaşlar bir cevap lütfen
  • resident evil 4 ve 5 tam aynı değil L4D ile ama yinede güzeldir. Painkler in ilk 2 oyununu tavsiye edebilirim çok güzel bence mezarlıkta başlıyor ve mezardan çıkanlarla güzel oluyor.
  • Killing Floor'u deniyebilirsin.
  • l 4 d 3 için birsürü harita vardır oyuncular tarafından yapılmış . ayrıca versus sevenge filanda denemelisin
  • peki sen biliyormusun kendi maps ımı nasıl yapabileceğimi hangi programla yapabilirim
  • kafede oynardık left. baktık cok zevklı 4 arkadas satın almıstık d & r dan o ara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vampir oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    mafia kurtlar vadisi modu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Killing Floor var L4D2'ye çok benziyor.
  • Sen l4d gibi bir oyunmu istiyorsun yoksa zombilere karşı savaştıgımız herhangi bir oyunmu?

l4d gibi istiyorsan, dead space 2 al. Multiplayerı l4d ile aynı. Orda da 4 farklı yaratıkla oynayabiliyoruz. Tabi ordakiler zombi değil ama sonuçta beyinsiz yaratık. Ama artık oynayanı azaldı.
    Birde Dead Rising 2 öneririm. l42 ile alakası yok ama istemediğin kadar zombi var oyunda ve kafana göre takılıyosun oyundaki bir çok eşyayı zombilere karşı kullanabiliyorsun ki bu eşyalar zombilere zarar vermese bile(mesela oyuncaklar, iskambil kağıtları, su tabancası) ama zevkide bu zaten Tabi silahlarda var.

Edit: killing floor un l4d ile uzaktan yakından alakası yok. Bir tek zombi öldürme kısmı benziyor Eğer bu sizin benzetme kıstasınıza giriyorsa kusura bakmayın ama oyundan anlamıyorsunuz dicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lifetaker -- 3 Temmuz 2011; 0:44:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Sen l4d gibi bir oyunmu istiyorsun yoksa zombilere karşı savaştıgımız herhangi bir oyunmu?

l4d gibi istiyorsan, dead space 2 al. Multiplayerı l4d ile aynı. Orda da 4 farklı yaratıkla oynayabiliyoruz. Tabi ordakiler zombi değil ama sonuçta beyinsiz yaratık. Ama artık oynayanı azaldı.
    Birde Dead Rising 2 öneririm. l42 ile alakası yok ama istemediğin kadar zombi var oyunda ve kafana göre takılıyosun oyundaki bir çok eşyayı zombilere karşı kullanabiliyorsun ki bu eşyalar zombilere zarar vermese bile(mesela oyuncaklar, iskambil kağıtları, su tabancası) ama zevkide bu zaten Tabi silahlarda var.

Edit: killing floor un l4d ile uzaktan yakından alakası yok. Bir tek zombi öldürme kısmı benziyor Eğer bu sizin benzetme kıstasınıza giriyorsa kusura bakmayın ama oyundan anlamıyorsunuz dicem.

Ne alaka 2side survival oyunu, KF ile L4D farklarını sayarmısın bana?

• quote:

Orijinalden alıntı: Proud2BeTurk

quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

Sen l4d gibi bir oyunmu istiyorsun yoksa zombilere karşı savaştıgımız herhangi bir oyunmu?

Ne alaka 2side survival oyunu, KF ile L4D farklarını sayarmısın bana?

L4D = Koş koş zombi vur, A noktasından B noktasına git.

KF = Wave'lere karşı dayan, para kazan silah al, karanlık atmosfer, hard müzikler.

L4D Survival Horror'dan daha uzak, tabi oyunun bulunduğu alanlardan biri olarak gözüküyor. KF bu atmosferi daha iyi yansıtıyor. Yani zombi vurma kısmı hariç hiç alakası olmayan iki oyun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.