Şimdi Ara

Zofking 19 Mayıs Açık Beta Başlıyor ! [HABER]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Zofking 19 Mayıs Açık Beta Başlıyor ! [HABER]

Zofking Nasıl Bir Oyun ‘dan önce Zofking Nedir ? diye sormak daha uygun. Zira O sadece bir oyun değil. Zofking için oyundan öte şiddetli korku ve dehşet dolu bir tehlike demek yerinde olacaktır. Kalbiniz hassassa, geceleri karanlıktan korkan bir yapınız varsa, yüksek korkunun tetiklemesiyle tehlikeli boyutlara ulaşacak bir tansiyon sorunu yaşıyorsanız , dahası özellikle yalnız yaşayan biriyseniz Zofking Gecesi ‘nin sabahında bambaşka bir halde uyanabilirsiniz. Uyanabilirseniz eğer. Çocuklarınıza dikkat edin. Onları sürekli kontrol altında bulundurun. Zira Zofking Başladı. Her an kaptırabilir, kaybedebilirsiniz.
    Zofking ‘in Hikayesi ‘ni mi merak ediyorsunuz. Bunu tavsiye etmiyoruz. Zira Zofking Merakı Cinnet dolu dehşetli korkuya atılan ilk adım. O’nun başlangıcıda kendisi gibi ürkütücü ve karanlık. Bir grup araştırmacı yeni keşfettikleri bir virüsün karşı konulamaz bir şiddetle sonraki zamanlara yayılarak müthiş bir felaketin habercisi olduğunu bilemezlerdi kuşkusuz. Dünyayı karanlığa boğmak üzereydiler. New York Şehir merkezindeki araştırma biriminde keşfettikleri H1N1 Virüsü ile amaçları güya ölen insanları yeniden diriltmekti. Kuşkusuz bu mümkün değil. Fakat onlar artık zihinsel olarak kilitlenmiş ve gerçekleri göremeyecek derecede hedeflerine odaklanmışlardı. Hayvanlar üzerinde yaptıkları deneme başarıyla sonuçlanmadı. Vazgeçmeye niyetleri yoktu. Gözlerini kan dolu delice bir hırs bürümüştü. Kendilerini bekleyen vahşete doğru koştuklarının farkında değillerdi. Denek olarak bir insan seçecek ve onun üzerinde bu virüsü test edeceklerdi. Korkunç planlarını uygulamaya koydular ve bölge hapishanesiniyle anlaşıp mahkumlardan biri olan Murphy ‘i ele geçirdiler. Gözlerini zillet ve dehşet bürümüş bir şekilde Murphy ‘i zehirleyerek öldürüp H1N1 Virüsü ‘nü kanına enjekte ettiler. Ölümlerle dolu karanlığın fitilini ateşlemişlerdi.
    Dikkatli gözlerle zehirleyerek öldürdükleri Murhpy ‘nin cesedine bakıyorlardı. Ölmüştü ve hareket etmiyordu. Yine olmadı diye düşünmek üzereydiler. Murphy ‘nin cesedinde gördükleri kıpırdanmalar hayatta göreceklere son şeylerden biriydi. Faltaşı gibi açılmış gözleri karşılarında ayakta duran ve daha önce hiç kimsede görmedikleri cani bakışlarla kendilerine bakan Murphy ‘deydi. Burada bir uyarı yapalım. Kalbiniz kaldırmayacaksa orada Zofking ‘de olmayın. Oynamayı ve izlemeyin. Zira Murphy ‘nin onların kafalarını koparırken çıkan ürpertici gerçekçi çatırtılar, kafataslarını elleriyle parçalayıp içinden beyinlerini çıkarıp yerken görüp duyacaklarınız şiddetli korkuyla birlikte midenizi alt üst etmeye yetecektir. Ve sakın Murphy ‘le göz göze gelmeyin. ZiraZofking Başladı. Bundan sonrası sadece şiddetli korku, dehşet ve tehlike. Orada olma. Hemen hiç beklemeden yiyecek ve içecek stokla, kendine, ailene ve çocuklarına sahip ol. Evine git ve kapılarını pencerelerini bundan önce olmadığı kadar sıkı sıkı kapatıp kilitle. Onlar dışarıdalar ve giderek çoğalıyorlar. Bir an önce tedbirini almalı güvenli bölgeni oluşturmalısın. Zira başka dünya yok. Şimdi hâla Zofking Nasıl Bir Oyun diye sorabilecekmisin?

2007 ' den beri oyun evreninde çalışıyoruz ve günden güne bu saf aşk ile daha iyiye gidiyoruz.Takımımız öncelikle mobil uygulamalar ve oyun çözümleri ile başladı ama şimdi biz oyun üretiyor, geliştiriyor ve windows,linux,mac yazılımları geliştiriyoruz.Vizyonumuz ve hayalimiz sadece mutluluk ve oyun tutkusu üzerine kurulu bu yüzden bu tutkumuzu sizinle ve tüm dünya ile paylaşmak istiyoruz.

İşletim Sistemi : Windows XP
    CPU (İşlemci) : Quad Core 2.4 GHz
    RAM (Bellek) : 3 GB
    Gerekli Boş Alan : 5 GB
    Ekran Kartı : DirectX 9+ Uyumlu

-Zombi Vs İnsan Modu
    -Yeni Karakter Görünümleri
    -Köpek Zombi Modeli
    -Build yapım malzemeleri
    -Silah Kostümleri
    -Yüksek Download/Upload Sunucusu
    -Yüksek Optimizasyon Ayarı

-Clear&Small
    -Cliffside
    -Colorado
    -Colorado V1
    -Zehirli Gece
    -Riskli Yol
    -Ticaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zofking -- 30 Mayıs 2016; 16:01:37 >

• Merhaba,

Çok olumlu yorumlar okudum başlamayı düşünüyorum benzer bir serverde oynuyordum artık zofking'e başlayacam Oyunda Klan sistemi varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloKo

Merhaba,

Çok olumlu yorumlar okudum başlamayı düşünüyorum benzer bir serverde oynuyordum artık zofking'e başlayacam Oyunda Klan sistemi varmı?

Evet Efendim Klan Sistemi mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.