Şimdi Ara

Zodyak Şövalyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İzleyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 21 Temmuz 2018; 2:8:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha 2 gün önce başladım 6.bölümde park ettim izler miyim bilmiyorum

Yaratıcı sahneleri var onu fazlasıyla anladım

Şelale altında eğitim gören başka bir şovalye şelaleye gelişine bir vole çekiyor su ters tarafa doğru akmaya başlıyor

Hele dövüş sahneleri öf

Rakip Seiya'nın boğazından tutup 3000 kg baskı uyguluyordu,arkadaşlarını hatırlayıp çat çat yendi

Her şey bi yana,eski anime olduğundan bu uçukluklara göz yumulabilir,saçma sahnelerin bile en nihayetinde eğlendirdiği olabiliyor farklı bir kafa yapısı en nihayetinde

Ben zaten power up muhabbetine fazlasıyla ters birisiyim,kesinlikle kendin gözlemlemelisin

Bu tecrübeyi tatmalısın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 21 Temmuz 2018; 4:7:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben zaten izliyorum :D İkinci sezonundayım (Asgard - 74. ve 114. bölümler arası)

Dizi çok eski. Zaten, eski olduğu için bazı şeylere göz yumuyorum :) Örneğin, A saldırısı rakibin üstünde işe yaramıyor. Haliyle şaşırıyor falan. Arkadaşlarını düşünüyor. Sen de moda giriyorsun ulan bu kez ne yapacak diye. Yine A saldırısını yapmaz mı :D Az önce işe yaramayan A saldırısı şimdi işe yarıyor :D Huehh oluyorsun :D

Bu arada, dizinin çevirisini bizzat ben yaptım :)

Devam edecekseniz spoiler vermeyeyim :)
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    He öyle mi keşke başta belirtseydiniz boşa yazmasaydım

Saçma detayların bile zamanında bi güzelliği vardır elbet,ben devam etmeyi düşünmüyorum çok fazla bu tarz anime izlediğimden fazlasıyla tatmin oldum :D

Bu arada ilk turnuva erken bitiyor mu yoksa sakız gibi uzayıp finale kadar neredeyse turnuvada mı geçiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 21 Temmuz 2018; 11:10:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    İlk turnuvanın sadece ismi turnuva :D Devam etmiyor (şimdilik bu kadarını söyleyeyim :))

Devam etmenizi tavsiye ederim çünkü ilerde hikaye alakasız bir şekilde devam ediyor. Ben çok şaşırmıştım hikayenin ilerleyişine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 21 Temmuz 2018; 11:48:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.