Şimdi Ara

ZLOGONJE / Olympia - Warrior / Tanıtım (Base Kasılıyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Olympia ardream için yeni dizdiğim warriorumu tanıtmak istedim. Ayrıca önerilere açığım. Resimler;

Charın son hali bu şekilde

İtemler

--------------------------------------------------------------------------------------

DS +6 İle defans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaSoN_ -- 10 Mayıs 2010; 0:48:43 >

• Bu itemlerle ardreamde performans alamazsın hocam.Fakat basede estirirsin.Yakın zamanda roc uda + ladınmı güzel pk lara imza atarsınız.
  • Ama base için +8 chitin setle def çok düşük olucak. Shell'leride hemen +8 lemem pek mümkün değil.
    O yüzden ardream kalmıştım. Duruma göre zaten base kasacağım. Tesekkürler yorumun için
  • Kalkanlı ve +7 dd li iken ardreamde yıkabilen yoktur heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

Ama base için +8 chitin setle def çok düşük olucak. Shell'leride hemen +8 lemem pek mümkün değil.
    O yüzden ardream kalmıştım. Duruma göre zaten base kasacağım. Tesekkürler yorumun için

bence basede +8 citin setlede cook güzel iş yaparsın in olduktan sonra ama bence +6 ds satıp +7 dol almalısın artan parayı ve 3 gb vardedin onnları birleştirip +8 chitin gmgüslügü satıp +8 shell gögüslük al derim
  • şu itemleri kitlesene yazık olur sonra
  • Teşekkürler yorumlar için arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada ben bu nicki hatırlıyorum.Ronark ta değilmiydin sen hatta aynı clanda idik
  • Ronark taydım ilk. Sonra charı sattım olympia geçtim. CHarın ondan sonra girip çıkmadığı clan kalmamış.
    Şuan banlı sanırım.
  • Bnce Guzel Olmus Ama Bu Serverde Andreamda Karakterlerın Durumu Nedır Bılemem...
    Boyle Bıraz Dene Baktın Olmadı Elınde Cok Guzel Itemler Var...
    Ilgı Gorur Bu Itemler Satar Alır Tıcaret Yaparsın II'yı HB5 Yada 3 Reb'e Cevırırsın...
    DD Kafalık Icınde Bıraz Bıseyler Yapsan Iyı Olur... :)
    Kalkana Pek Kafayı Takma :)
  • Teşekkürler yorum için.
  • +9 Rappy ALL

Go Base

Charın Çok Güzel Allah Gözlerden Korusun
    Takılıyorsun İşte Sende Kendı Çapında : ))

• takılar yanlış seçim.
  • ya üşenmeden derdimi anlatayım.
    2k attack power vardı eski charım ardream iken.
    leg cut geçmez. ve birisini kesmek istiyorsan, senden kaçmadan 2 vuruş hakkın var.
    rappy reb+4, alabileceğin en iyi silahtır. fanteziye gerek yok. hb, avedon, giga, exc ii, rappy ne varsa, her +'sını, her levelda kullandım. giga 1 numara, arkasından rappy geliyor.
    sanırım ii'nin yarıfiyatına filan gelecek.
    belt'in +'sını yükseltebilirsen güzel, yükseltemezsen glass veya iron öneririm.
    yüzüklerden birini dr+3 yaparsan farkı hissedersin. diğeri de roc+1 filan olmalı..veya bir diğer dr.
    küpelerini acilen yok et.
    str 16 dual, inan bana çok daha iyi.
    unique iyidir diye bişey yok. maksimum verimi o şekilde alırsın.
    zaten kolay yıkılan bir karakter olmaz seninkisi.
    ap'ını 2k'ya yaklaştırırsan, 2 vuruşta rogueların çoğunu indirirsin.
    bu şekilde pek şansın yok gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chromard

ya üşenmeden derdimi anlatayım.
    2k attack power vardı eski charım ardream iken.
    leg cut geçmez. ve birisini kesmek istiyorsan, senden kaçmadan 2 vuruş hakkın var.
    rappy reb+4, alabileceğin en iyi silahtır. fanteziye gerek yok. hb, avedon, giga, exc ii, rappy ne varsa, her +'sını, her levelda kullandım. giga 1 numara, arkasından rappy geliyor.
    sanırım ii'nin yarıfiyatına filan gelecek.
    belt'in +'sını yükseltebilirsen güzel, yükseltemezsen glass veya iron öneririm.
    yüzüklerden birini dr+3 yaparsan farkı hissedersin. diğeri de roc+1 filan olmalı..veya bir diğer dr.
    küpelerini acilen yok et.
    str 16 dual, inan bana çok daha iyi.
    unique iyidir diye bişey yok. maksimum verimi o şekilde alırsın.
    zaten kolay yıkılan bir karakter olmaz seninkisi.
    ap'ını 2k'ya yaklaştırırsan, 2 vuruşta rogueların çoğunu indirirsin.
    bu şekilde pek şansın yok gibi.

Kardeş yorumuna saygım var fakat warrior ile ilgili fazla bilgin olduğunu sanmıyorum. Glass satıp SOS +1 aldım zaten. Sebebi 4 anti def feda ederek kazandıgım str ve hp bonus. Giden def pek önemli değil, zaten defimin normal olduğunu düşünüyorum ardream için. Küpeler Str , yüzükler DR demişsin, bende bilirim full str abanmayı ama o zaman 1k mana ile nasıl atak yapıcam? Giden resist ve hplerde cabası olur.O zaman mana podu basmaktan vs yapılmaz. El itemine gelince raptor rebirth 4 bilerek almadım. Olası bir base kasma durumumda direk exp raptor +8 alıcam. Bende el iteminde genelde raptordan yanayımdır. Teşekkürler yorumun için tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

quote:

Orijinalden alıntı: Chromard

...

Kardeş yorumuna saygım var fakat warrior ile ilgili fazla bilgin oldugunu sanmıyorum. Glass satıp SOS +1 aldım zaten. Sebebi 4 anti def feda ederek kazandıgım str ve hp bonus. Giden def pek önemli değil, zaten defimin normal olduğunu düşünüyorum ardream için. Küpeler Str , yüzükler DR demişsin, bende bilirim full str abanmayı ama o zaman 1k mana ile nasıl atak yapıcam? Giden resist ve hplerde cabası olur.O zaman mana podu basmaktan vs yapılmaz. El itemine gelince raptor rebirth 4 bilerek almadım. Olası bir base kasma durumumda direk exp raptor +8 alıcam. Bende el iteminde genelde raptordan yanayımdır. Teşekkürler yorumun için tekrar.

öncelikle şunu söyleyeyim. manes serverının en sağlam 10 warriorundan birini yaptım.
    derdimi sana şöyle anlatayım. ben bir rogue'um, geldim sana vurmaya başladım. spike 200, thrust 150, pierce 100. bana abandın ve light feet basıp kaçtım. hiçbişey yapamazsın.
    leg cut rate'i o kadar düşük ki vurmakla zaman bile kaybetme. zaten 60 üzeri daha dengeli bir karakter yapısı çok daha etkilidir. scream bu açıdan çok işine yarar. durdurur ve tekme tokat döversin.
    ama ardream'da adamla dalga geçerler. vs yapar seninle. canı ucuna geldiğinde basar light feeti gider, el sallarsın arkasından.
    iron set ısrarım da, +9 dolu adaların pek saldırmak istemeyecekleri bir hedef olman.
    olympia serverında durum nasıldır bilemem. ama item kaliten diğerlerinden yüksek ise, ironları rafa kaldırabilirsin.
    ardream için attack gerekir.
    base gidersen daha dengeli bir karakter tavsiye ederim. ii+8, shell+8 set, iron set, roclar, pe ve mina gibi.
    zaten gerçek warrior, level 67'den sonra başlar.
    67'ye kadar, oynadığın başka bişey.
    dediğim yere tecrübe ile geleceksin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromard -- 26 Nisan 2010; 6:24:41 >

• Ardream da warrior oynamak çiledir tamam tanklarsın ölmezsin fakat adamı nerde keseceksin Asaslarda LF mageler zaten party olarak gezer buzcuları bırakmaz yok ben party adamıyım diyorsan böyle güzel ölmemen ve atak yapman için dengeli bir karakter olmuş sadece şu Roc'u Favorin +1 tapsan We lerden birini PE yapsan daha güzel olur ve en azından 69 yap en az iyi oyunlar.
  • ne yap et +9fp set diz derim ben. ardream warriorunda zaten adam gibi skill yok ap de kurtar bari eğer base olacaksan şimdilik bunu ertele. en azından gb kas
  • cem 9 fp set dizse adamda ne defansi kalcak allah askina?

takilari yanlis secmissin bu arada ii raptor exp 4 reb olsa daha iyi olurdu

bak buda bnm eski yavru k0xp yuzunden birakmak zorunda kaldim

• Kastım +60 takıları mino ve hr+1 olarak değiştireyim en iyisi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.