Şimdi Ara

Ziyaretçi Defteri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar %100 kodları kendim yazdığım bir ziyaretçi deftyeri uygulması göstermek istiyorum sizlere.Sadece tasarım kötü.Zaten tasarımla ugrasmadım.isteyen arkadaşlar'a kodları verebilirim.Maksat hizmet olsun.
    http://coolhackerboy.brinkster.net

• DEmekki kimse beğenmedi ve de istemio..TAmm arkadaşlar..Bu konuyu silin arkadaşlar o zaman...
  • selam kardeş basit olmuş ama emek sonuçta eline sağlık.Biraz görsel olarak güzelleştirirsen ;) beğenmeyen kalmaz
  • evet arkadaşım görsel olarak dediğim gibi fazla ugrasmadım üzerinde.Kod olarak basit derken aklıma ziyaretçi defteri olması gerekenler olarak sadece bunlar geldi.Senin de fikrini beklerim.NE gerekir ziyaretçi defterinde..Sen ne istersin misal defterden?..Yorumun için teşekkürler.EMEğin karşılığını hissetmek gerçekten güzel....iyi günler..
  • yalnız şöyle bir şey var.

bu ziyaretçi defterini kullandığın bir siteye zamanla 100 ileti bırakıldı diyelim.
    ve sitene ilk defa girenbirisi bu yorumları okumak istedi. o zaman hepsine tek tek tıklaması gerekecek.

ve bu bir işkence sayılabilir. o yüzden bence klasik ziyaretçi defterleri gibi bir sayfada ortalama 10 tane iletinin gösterildiği
    ve tüm iletilerin açık olduğu bir sistem kullanabilirsin.
  • bir deneme mesajı attım.

Kullanıcıların html kodu yazmalarına izin vermemelisin. Bunun için en iyisi '<' ve '>' karakterlerini kullanmalarına izin verme kullanıcılarının...

Tasarım konusunda MaviAteş'e katılıyorum.
  • Evet un-real arkadaşım.Dediklerin doğru.Mantık olarak yüzlerce tıklama iyi birsey deil.O zaman klasik ziyaretçi defterinden şaşmamak lazım.dediğin gibi 10 ar lıktan gösterilsin.Bu ziyaretçi defterini o sekilde geliştiricem.Bi de html kodlarına izin vermemek lazım.bunu nasıl engelliiyorduk yalnız bi tane örnek verirsen güzel olur.o zaamn kullanıcıların çift tırnak ,tek tırnak,ters sılaş gibi girişlerini yasaklamak lazım mı???.Belki çift tırnak kullanılabilir gerçi sonucta kuallıcı bir seyi belirtmek istedi.Evet arkadaşlar defter güzelleştireceğim en kısa zamanda.Yourumlarınız için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter arama önerilerini silme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asp bilmiyorum fakat bunu php de replace fonksiyonu ile yapıyoruz.

< işareti gelirse bunu & lt; 'ye
    > işareti gelirse bunu & gt; 'ye çevirerek sorunu çözebilirsin.

aynı şekilde php de " işaretinin önüne \ gelince o tırnak php için anlamsız oluyor. bu yüzden replace fonksiyonu ile
    " işaretini \" şekline dönüştürüyoruz.

ASP 'yi bilmem ama.

Düzenleme: & lt; 'Yi birleik yazınca < işaretine dönüyormuş sonradan farkettim. yani aynı düzenleme buradada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 17 Şubat 2007; 12:40:36 >
  • Evet..arkadaşım bende biraz araştırdım.html kodlarını yasaklamayı öğrendim diyim ben sana.replace ile yapılcak benimki de.Yalnız bu ziyaretçi defteri denemeydi sadece.Eksiklerimi görmekti.Defter geliştirilecek.Ve Tıklama ile değilde sayfalama yöntemi ile bir sayfada 10 tane kayıt olacak şekilde ve de dediğim gibi html kodlarını engellicez.Bakalım..Kısa zamanda yenisi gelecek.Teşekkürler senin verdiğin kodlar için..İyi günler
  • youngboy_ugur selam arkadaşım ellerine sağlık iyi olmuş ama tabi birazda görsellik ve ajaxla süslersen daha iyi bir yazılım ortaya çıkar ve bir not daha bence sayfalamada yap.... genede ellerine sağlık
  • eVet arkadaşlarım yorumlarınız için teşekkürler.En kısa zamanda sizden aldıgım eleştirileri değenlendireceğim.Defter'deki eksikleri gördüm sayenizde.Herkese teşekkürler.Yeni defter gelecek
  • ziyaretci defterini siteme nasıl koyabilirim ??? bilen bana pm atabilirmi lütfen
  • Kodlarını Uğur'dan rica edip, verirse kullanabilirsin ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.