Şimdi Ara

Zırvalamaya basladı. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bende GeForce FX 5500 Ekran Kartı var. Eskiden cok iyiydi, ama artık iyice sacmaladı. Bunu duzeltmenin bir yolu var mı, yoksa değiştirmem mi lazım.?

• Saçmalama derken?Sorunu biraz açar mısınız?Kastettiğiniz saçmalama oyunlarda kasması ise,diğer sistem bileşenlerinizi de yazın,tavsiyede bulunuruz
  • Evet oyunlarda kasmasını,açmamasını kastettim. Diğer sistem bileşenleri derken hangilerini soylemem lazım? Ben pek anlamıyorum da. Nerden bakabilirim?
  • çalıştır dxdiag yaz
  • Bir de hangi oyunlarda kastığı önemli, yeni çıkan oyunlarda kasması normal olabilir, ancak eski oyunlarımı oyunuyorum iyiydi ama şimdi niyeyse kasıyor diyosan belki format zamanı gelmiştir
  • Valla her oyunda kasıyo. Eskiden actıgım oyunlar şimdi acılmıyor.
  • Beyler arkadaş 3 nesil geriden takip ediyor grafik kart teknolojisini..
    bu durumu ne dxdiag, nede düşük çözünürlük kurtarır!
    yapman gereken yeni kart almak!
    Bende de 4200 var...
    bunlar artık çöp oldu!
    yada sadace masaüstü kullnımlık ekran kartı!
  • Eskiden açtığınız oyunları şimdi açamıyorsanız muhtemelen bilgisayarınız format istiyordur.Uzun süre format atılmayan bilgisayarlarda anlamsız,karşılıksız registry adlı girdiler,program parçacıkları boş yere bilgisayarınızı yorar.Eğer sadece eski oyunlarınızı aynı şekilde oynamak istiyorsanız format atın.

Ama eğer ki "Bu ekran kart yetmiyor,yeni bir şey almam gerek" derseniz,google'a "everest home edition" yazın,açılan sayfadan yazılımı indirip kurun.Sol sekmede bilgisayar--özet kısmında yazan veriler bilgisayarınızın genel özelliklerini size bildirir.Ya da daha kısa olarak masaüstündeki "bilgisayarım" simgesinin üzerinde sağ tıklayıp "özellikler" e tıklayın,orada bilgisayarın kaba bir özeti bulunur,burdan yola çıkıp yardımcı olabilirim size...
  • quote:

Orjinalden alıntı: srazon

Beyler arkadaş 3 nesil geriden takip ediyor grafik kart teknolojisini..
    Bende de 4200 var...
    bunlar artık çöp oldu!

dxdiag neyi kurtarıyor anlamadım ben arkadaşa sistemini öğrenmesi için söylemiştim bizim yardımcı olabilmemiz için
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan19881

quote:

Orjinalden alıntı: srazon

Beyler arkadaş 3 nesil geriden takip ediyor grafik kart teknolojisini..
    Bende de 4200 var...
    bunlar artık çöp oldu!

dxdiag neyi kurtarıyor anlamadım ben arkadaşa sistemini öğrenmesi için söylemiştim bizim yardımcı olabilmemiz için

bunu kastettiysen ben yazdığını yanlış anladım demektir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.