Şimdi Ara

Zırh Delme Rünleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben zırh delme rünü oluşturacaktım ama nasıl bir karma yapsam karar veremedim yardımcı olur musunuz ?

• Kırmızılara koyman yeterli
  • Vala Onceden Cevherler ad kırmızılar full zırh delme 6/%8 Zırh delme ile filan başlıodum.

Riven ile test ettim Karşımda renekton varken Reneke göre tek Q combosunda daha düşük dmg atıyordum 1-2 Bar hp anca gidiyordu
    Macı tekrarladık

Bu sefer kırmızılardaki zırh delmeleri cıkarp hepsine 0.95 AD koydum

Tek Q comboyu yaptm aynı şekilde Gözle farkedilir bıcımde dmg arttı.3 -3.5 bar hp yedim resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 25 Ocak 2015; 16:43:02 >
  • peki ya atackspeed rün yapsam yine kırmızıları mı değiştiricem
  • Büyüklere attack speed kırmızıların yarısınada per attack speed koyman yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrafınabakançocuk -- 25 Ocak 2015; 18:01:32 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PusLu1

Kırmızılara koyman yeterli

birinde gördüm büyüklere zırh delme kırmızılarında 5ine zırh delme geri kalan 3çünede ad koymuştu oda hoşuma gitti 5 ad 12 zırh delme olmuştu adamda hangisi iyidir ?
  • kırmızı 9x ve cevherleri 3x yapmak pek etkili olmuyor.

1x Cevher ve 4x kırmızı ile zırh delme yanlış hatırlamıyorsam 6 oluyor. Diğerlerini de saldırı olursa daha etkili olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skill cooldown süreleri
    15 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aterici

Vala Onceden Cevherler ad kırmızılar full zırh delme 6/%8 Zırh delme ile filan başlıodum.

Riven ile test ettim Karşımda renekton varken Reneke göre tek Q combosunda daha düşük dmg atıyordum 1-2 Bar hp anca gidiyordu
    Macı tekrarladık

Bu sefer kırmızılardaki zırh delmeleri cıkarp hepsine 0.95 AD koydum

Tek Q comboyu yaptm aynı şekilde Gözle farkedilir bıcımde dmg arttı.3 -3.5 bar hp yedim resmen.

riven e ad rune girilir zaten pasifle damage atiyorsun sonucta q nunu damage gidikliyor saglam armor pen alana kadar.basic attacklarla damage vuran herolara armor pen girilmez zaten gerek yok. arpen daha cok pantheon,tiger udyr , kha gibi skille damage atan herolara girilir yoksa ad daha faydali laning icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tides Of Blood -- 26 Ocak 2015; 11:50:53 >
  • zırh delme koyacaksan 10dan fazla yok daha aşağısı gerçekten hiç farketmiyo
    zaten early game iş yapar. levella ad gaini yüksek şampiyonlara tercihtir: urgot, graves, pantheon gibi.
    Bunlarla level 3'teki hasarlara bak vurdular mı ikiye bölüyorlar.

çoğu ad şampiyonun ad gaini çok yüksek ondan çok az şampiyona gerekli.

bir de youmu rushlıyanlar var adcye
    onlarda da süper oluyor o 10 arpen
  • quote:

Orijinalden alıntı: çirkin85

zırh delme koyacaksan 10dan fazla yok daha aşağısı gerçekten hiç farketmiyo
    zaten early game iş yapar. levella ad gaini yüksek şampiyonlara tercihtir: urgot, graves, pantheon gibi.
    Bunlarla level 3'teki hasarlara bak vurdular mı ikiye bölüyorlar.

çoğu ad şampiyonun ad gaini çok yüksek ondan çok az şampiyona gerekli.

bir de youmu rushlıyanlar var adcye
    onlarda da süper oluyor o 10 arpen

Zırh Delme Rünleri

son hali bu oldu bence gayet iyi

• çok güzel olmuş eline sağlık iyi avlar. bak bu da benim.

Zırh Delme Rünleri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.