Trabzonspor - Antalyaspor 25.03.2010 20:00 Hüseyin Avni Aker
Hakem: Hüseyin GÖÇEK
alırıız
Önemli bir maç.İnşallah alırız.Gs maçı bize moral ve güven verdi.Hadi hayırlısı.
İnşallah iyi bir skorla ayrılırız Antalya avantajlı bir skor alırsa kontra ataklarla falan 2. maçta çok zorlar bizi gol yollarında.
yukarı
böyle maçlarda rövanşı düşünerek akıllı oynamak lazım. Kendi evinde deli gibi bastırırsın arkaya boş bırakırsın, kontradan bi tane çakar giderler.
Ondan sonra deplasmanda skor avantajından dolayı kapanan antalyayı açmaya çalışırsın. Üstüne bi gol daha cila çekerler hık hık der gidersin
Bu maçta ilk önce gol yememek için oynamalıyız evinde illaki baskılı açık futbol oynuycan diye bi kural yok. gördük gs yi nasıl elediklerini.
Ama futbolcular gs maçından sonraki açıklamalarda kupayı çok fazla önemsediklerini söylediler. Anltalya için kupa ne kadar önemliyse bizim için daha önemli. Bundan dolayı antalyayı eleriz diyorum.
Ya çok avatajlı skorla erken final olarak trabzonda ya da rövanşta. Ama mutlaka eleriz.
antalyada necati gibi tehlikeli bir güreşçi futbolcu karışımı bir oyuncu var onu iyi kontrol etmeliyiz zira trabzonun ortasahasına antalyanın dayanacağını hiç zannetmiyorum sadece uzun toplarlan yada kontraataklarlan tehlike bulabilirler bu maçda forvetler iyi olursa kazanmamamız için hiç bir neden yok bakalım ne olacak ayrıca ben bu maçda eğer umut bulut kötü oynarsa 90 dakika oynamamalı diye düşünüyorum
Bizim kara bela yattaradan sonra Orta yapabilen bir oyuncumuz olmadı.Bakıyorumda tüm yapılan ortalar alakasız yerlere gidiyor.Bu konuda hoca inşallah gerekeni yapar.
Maçı izliyorumda trabzonun süper taraftarı war adamlar susmuyorlar maçın en heyecanlı dakikası 61 olacak
ilk yarı 0:0 berabere bitti.İlk yarının en iyisi Antalyaspor kalecisi Ömer di.Biz attık o tuttu
Bir Yattara vardı ne oldu yahu adama?
quote:
Orijinalden alıntı: Fenerbahçe SK
Bir Yattara vardı ne oldu yahu adama?
Sakattı ameliyat oldu ve şimdi tekrar eski dormunu yakalamaya çalışıyor.Doktorlara göre ligin son 3 veya 4 cü maçına yetişebilirmiş.Fenerbahçe maçına yetişse yeter.
Aha Da 61e Geliyor
50den sonra trabzon atar dedim tuttu ztn belliydi atacağı
Trabzonspor 1:0 Antalyaspor. Gol Alanzinhoooooo
Güzel maç oluyor.Takımımız çok güzel oynuyor.Sadece yine son vuruşlarımız iyi degil ama kazanırsak önemli degil.
2:0 oldu gol umut buluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut
Alanzinho maşallah çok iyi oynuyor.Şimdi alkışlarla oyundan çıkıyor.