Şimdi Ara

ZİRAAT KATILIM’lı Olun Toplamda 3.500 TL’ye varan Bankkart Lira Kazanın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
22
Favori
5.615
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epey nazlıymış zıraat katılım, 3 gündür 2000 limiti 10 bine çıkaramadılar, limitim açık olmasına rağmen.Müşteri hizmetleri arandı bordro gönderildi vs.. diğer bankalar sürekli limit yükselrme mesajları gönderirken!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rikilem kullanıcısına yanıt
    Bana da aynı şeyleri söylediler yaklaşık 10 dk. sonra görüntülü görüştüğüm müşteri temsilcisi mail attı, o maile yanıtla diyerek bordro yükleyip gönderdim ama saat 17.00 den beri hiçbir gelişme yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Standart uygulamaları halletim. Üye olduk görüştük falan. Mail attılar dönüş yaptım. Kart çıktı.
    Şimdi asıl soru hangi kurye ile çalışıyor bunlar. PTT değilse yandık kampanya biter kart gelmez bana

Not": saçma bişi yaşadım. Hiç banka ile çalışmadım ama sim bloke koymuşlar. Mh aradım kaldıramayız diyor :)
    Yedek hatla hallettim de müşterin olmayana nasıl bkoke koyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 6 Mart 2025; 23:25:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vektörcü

Aşağı yukarı 50.000 TL maaş alıyorum bankalardaki toplam kredi kartı limitlerin 1.000.000 TL üzerinde 2.000 TL limitli kart çıkardılar bana. Bordro mordro bişe yüklemedim.
    Geliri yüksek beyan ettiyseniz ondan çıkmış olabilir. Konuya katkınız için teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 7 Mart 2025; 8:7:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Standart uygulamaları halletim. Üye olduk görüştük falan. Mail attılar dönüş yaptım. Kart çıktı.
    Şimdi asıl soru hangi kurye ile çalışıyor bunlar. PTT değilse yandık kampanya biter kart gelmez bana

Not": saçma bişi yaşadım. Hiç banka ile çalışmadım ama sim bloke koymuşlar. Mh aradım kaldıramayız diyor :)
    Yedek hatla hallettim de müşterin olmayana nasıl bkoke koyuyorsun
    Ziraat kuryenet ile çalışıyor. Bunlar da öyledir muhtemelen.

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Ziraat PTT ile de çalışıyor. Şansımıza hangisi düşecek bakalım. Kuryenet olduğum yerde sorunlu baya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

ziraat yenilenen kartı PTT ile yolluyor.

İlk alımda kuryenet ile geliyor diye biliyorum.

• Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Benim limitlerini dolu,paraf garanti albaraka kart vermiyor ama ziraat katılım 2000 limitli troy kart verdi, teşekkürler ziraat katılım

• egridereli kullanıcısına yanıt

Direk başvuruda mı verdi yoksa mail vs istedi mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zikuvikuzi kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi mail adresini bana attı ben o maile dönüş yaparak bordro yükledim öyle verdiler

• egridereli kullanıcısına yanıt

Uygulamaya bir daha gireyim dedim. Onayda bekleyen sözleşmeler varmış. Onları onayladım bana da 2000 liralık kart çıkmış.

Artık 1000 lira üzeri harcayarak en azından 500 lira kazanmaya bakacağız.

• Dediğiniz gibi kart gelene kadar kampanya biterse nasıl yararlanacağız? Bari son tarihi 30 Nisan felan yapsa

• Fiziki kart gelmeden sanal kartla işlem yapsak puan gelir mi acaba?

• pervane848 P kullanıcısına yanıt

Şartlarda aksi bir durum yok ama ben kartı bekleyeceğim.

• Jayus kullanıcısına yanıt

Ben de artıramadım. Sağlık olsun.

En azından kart verdiler. Burgan ve Albaraka yüzümüze bakmadı mesela.

• rikilem kullanıcısına yanıt
    Görüntülü görüşmede temsilci ilk ekstre dönemi içindeki harcamalar dahil dedi.

• Başvuru takipte kk başvuru görünmüyor mail olarak gelir belgesi gönderdim ne kadar beklemeliyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inexo kullanıcısına yanıt
    En geç Pazartesi onaylanır.

• 2k limitle onaylanırsa kart borcunu daha ekstre kesilmeden ödeyip ödeyip bu kampanyadan yine de faydalanılamaz mı acaba? Bir de ilk başvuruda onaylanması için yüksek gelir mi yazmak mantıklı yoksa kesin bordro sorarlar diye gerçek gelir yazmak mı

• Ziraat Bankası müşterilerini Ziraat Katılımlı saymıyorsa çok iyi kampanya. 1000 TL üzeri 500 TL Bankkart lira tek seferlik mi acaba? Ondan sonrası harcamalar 1000 TL 9000 TL arası %20 lik kısma dahil oluyor herhalde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.