Pos şartı olmasa daha iyi olacaktı |
Ziraat Bankkart Kurban Bayramı Kampanyası
-
-
ziraat posu kullanan neresi var ki
-
benzinlikte kasadaki eleman istasyonda hangi pos olduğunu bilmiyor ki marketler daha da feci halde.
-
Teşekkürler. Temmuz da ayın sektörü market gelirse iyi olur. -
Oran olarak günümüz kampanyalarına göre ii sayılır ama pos şartı işi bozuyor tabi.
POS öğrenme için her marketten sakız alıp kart ile ödemek lazım, tabi gün sonunda kulağınızda çınlama etkisi yapabilir bu işlemler
-
Tyc olur mu -
30 Haziran'da bitecek market kampanyasını neyse ki bitirmemişler.
-
Market 100 bankkart lira kampanyasıyla birlikte combo olabilir.
-
combo olursa haberleşelim arkadaşlar. Tarım koop marketleri ziraat kullanıyor
-
Mesajı silin lütfen. Deneyerek öğrenebilirsiniz.quote:
Orijinalden alıntı: 07ENGİNEER
Bu mesaj silindi. -
😀 adamlar her yeri kapattırmadan rahat etmezler. Üstelik bilerek yapıyolar tüm bunları.Onun icin hep diyorum burada banka kampanyaları konuları acılmaması hep daha iyi olacaktır. -
Hocam kasıtlı sormadım sanirim olumlu diyorsunuz o halde msji siliyorum aksine ben banka kampanyalarının uzun ömürlü olması adına dmden çok kez uyarıda bulunmuş biriyim yanlış algılanmasın lütfen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 22 Haziran 2022; 11:53:41 > -
A101, Şok bildiğim kadarıyla Ziraat posu kullanıyor. Başka kullananlar hangileriydi?
-
A101, ŞOK, Migros, Ankara gibi belli noktalarda olan Yunus Market.
Birçok lokal noktada ziraat posu var. Kasada sorarsanız gerektiğinde ziraat posundan çekiyor.
Migros ve A101'de bazı kasalarda ziraat posu yok veya çalışmıyor. Önceden sormanızda fayda var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 07ENGİNEER
Hocam kasıtlı sormadım sanirim olumlu diyorsunuz o halde msji siliyorum aksine ben banka kampanyalarının uzun ömürlü olması adına dmden çok kez uyarıda bulunmuş biriyim yanlış algılanmasın lütfenyakınımda migros olmadığı için bilmiyorum, üye iş yeri ise olmaması için sebep yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 22 Haziran 2022; 13:25:41 > -
250 /20 de carrefour u saymadı, bugün migros deneyeceğim.
* migros olumlu, 40 verdi
**düzeltme: bugün carrefouru da saydı, 40 verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frizii -- 23 Haziran 2022; 13:45:49 > -
Ankara'da Gimsa ve City Gross marketlerde Ziraat posu mevcut, kampanyalarda puan kazanımı oluyor. Ayrıca dün Deichmann internet mağazasından alışveriş yaptım, Kurban bayramı kampanyası kapsamında 20 TL puan hemen yattı.
-
Bankart 100 kampanyasında ilk işlemi migrsota yaptım ortak pos olduğu için hemen yüklenmişti 20 lira bankart lira şimdi 250/40 iyi oran gibi geldi bana
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Market 100 bankkart lira kampanyasıyla birlikte combo olabilir. |
😀 adamlar her yeri kapattırmadan rahat etmezler. Üstelik bilerek yapıyolar tüm bunları.Onun icin hep diyorum burada banka kampanyaları konuları acılmaması hep daha iyi olacaktır.
|
Migros'ta oldu. 250 TL ye 40 TL verdi. |
Benzer içerikler
- disney plus 3 ay 45
- shell helix ultra 5w-30 yorumlar
- amazon 120 tl indirim
- storytel kampanya
- amazon fırsatları
- black friday ne zaman 2024
- letgo komisyon alıyor mu
- hepsiburada hisse yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X