Şimdi Ara

Ziraat Bankası şube değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
7.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum kyk kredi ödemelerini önümüzdeki hafta yapmaya başlıyor.Ancak şöyle bir sıkıntım var şöyle ki benim kartımı ve ilk kredimi almak için okuduğum ile gitmem gerekiyor ancak tatil dolayısıyla memleketimdeyim ve bu işlemlerin memleketime taşınması mümkün mü çünkü başvuru yaparken memleket adresimi yazmıştım ve çıkacağı tarihte memlekette olacağımı hesaplamıştım öyle oldu ancak kart teslim adresim okuduğum ile gitti.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ziraat Bankası Şube Değişikliği

Ziraat Bankası hesabını başka bir şubeye taşımak istiyorsan, izleyebileceğin adımlar şunlardır:

• En yakın Ziraat Bankası şubesine git.
    • Müşteri temsilcisine şube değiştirme talebini ilet.
    • Kimlik kartın ve varsa hesap numaranı ibraz et.
    • Müşteri temsilcisi, talebini işleme koyacak ve sana yeni şube bilgilerini verecektir.

Yeni şuben, talebin işleme konulduktan sonra hemen aktif hale gelecektir. Eski hesabındaki tüm işlemler ve bakiye, yeni şubeye aktarılır.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

• Şube değişikliği işleminden önce eski şubendeki tüm borçların kapatılmış olması gerekir.
    • Şube değiştirme işlemi sırasında herhangi bir ücret alınmaz.
    • Yeni şubenin adresini ve iletişim bilgilerini mutlaka doğrula.
    • Şube değişikliğini gerçekleştirdikten sonra, eski şubedeki hesabın otomatik olarak kapanacaktır.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyaç duyuyorsan veya yardım almak istiyorsan, Ziraat Bankası'nın Müşteri İletişim Merkezi ile 444 00 00 numaralı telefondan iletişime geçebilirsin.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Ziraat Bankası şube değiştirme işlemi, en yakın Ziraat Bankası şubesinden yapılabilir.
    • Şube değiştirme talebi, kimlik kartı ve hesap numarası ibraz edilerek müşteri temsilcisine iletilir.
    • Ziraat şube değiştirme işlemi genellikle kısa sürede tamamlanır ve yeni şube hemen aktif hale gelir.
    • Şube değişikliği işlemi sırasında herhangi bir ücret alınmaz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • tatilden dönünce halledersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünüşe göre öyle olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iş bankası şube değiştirme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.