Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart JEST 'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (659. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü, 4 Mobil
5 sn
13.300
Cevap
661
Favori
1.728.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
65 oy
Giriş
    Ziraat Bankası'nın sistemleri çöktü: Mobil bankacılık, kartlar, POS cihazları ve ATM'ler kullanılamıyor | T24
    https://t24.com.tr/gundem/ziraat-bankasinin-sistemleri-coktu-mobil-bankacilik-kartlar-ve-atmler-kullanilamiyor,1339559?_t=1785565994669

Ziraat Bankası'nın sistemleri çöktü: Mobil bankacılık, kartlar, POS cihazları ve ATM'ler kullanılamıyor

Ziraat Bankası  Bankkart JEST 'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU]
    Ziraat Bankası'nın ATM, POS cihazı, kart ve mobil bankacılık hizmetlerine erişim sorunu yaşandığı öğrenildi. Yaşanan aksaklık nedeniyle çok sayıda müşteri ve esnafın işlem gerçekleştiremediği belirtildi. Vatandaşlar, sosyal medyadan duruma tepki gösterdi. Bankadan konuya ilişkin olarak bir açıklama yapılmadı.

Ziraat Bankası'nın sistemlerine dün geceden beri girilemediği öğrenildi. Vatandaşların bildirdiğine göre; bankanın mobil sistemleri, ATM'leri, POS cihazları ve kartları kullanılamıyor. Mobil bankacılık sistemine girmek isteyen vatandaşlar, "Sunucudan uzun süre boyunca cevap gelmediği için istek sonlandırıldı" uyarısıyla karşılaştı.

Esnaflar ve vatandaşlar, mağdur olduklarını belirterek sosyal medyadan duruma tepki gösterdi. Esnaflar, POS cihazları ve kartların çalışmaması nedeniyle müşteri kaybettiklerini söyledi.

Bankadan konuya ilişkin olarak resmi bir açıklama yapılmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 1 Ağustos 2026; 9:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008

• Teyzemin karttan faizsiz nakit avans çekecektik özür dileriz sonra deneyin diyor sistem çökmüş sanırım

Hocam bende booking.com üzerinden rezervasyon yaptım temmuz ayında, puan yatmadı. Dün aradım müşteri hizmetlerini online yurtdışı harcama sayılmadığını, booking harcamasının yurtiçi işlem olarak göründüğünü söyledi. Siz kayıt açtırdınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben kendim iletisim formuna yazdım hocam, dönüş olmadı hala

bende de aynı hem kampanya silinmiş hemde kazanılan bankkart liralar geri alınmış , önce digitürk kampanyasında milletin kazandığı 1000 puanını sildiler şimdide bizim bu kampanyadan kazanılanları resmen milletle billur geçip at oynatıyolar, bunların yüzünden bir sürü harcamayı kampanyaya göre planlayıp puan kazanmak adına öteledim soytarılıktan başka bir şey değil yaptıkları

Şimdi baktım puanlar bende duruyor. sistemsel olabilir mi acaba

Süresi olmayan liraları haber vermeden uçurmazlar diye düşünüyorum.

Gerçi şu maddeye istinaden her hak bankanın

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Jest Lira ile Öde koşullarının tamamında değişiklik yapma ve Jest Lira ile Öde özelliğini durdurma hakkına sahiptir.

kısavadeli kâr hırsıyla hareketedenlerin, riskleri başkalarının sırtına yüklemesi.bilgi kirliliği ve spekülasyonlarla balonlar oluşur. “Bilgi ekonominin en değerli kaynağıdır. Anlayan kazanır , anlamayan ise bedelini öder”.
    -“Senin İçin Hata Diye Düşündüğün Şeyin Başkası İçin Bir Başlangıç Olması" En önemli an, oturup yapmaya karar verdiğiniz andır” "Hangisi daha iyi?' sorusu yerine, 'Hangi ekonomik beklentiye karşı nasıl bir portföy tercihi yapmalı?' sorusunu sormak daha sağlıklı olacaktır" YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR" sorumluluğu, mesuliyeti, herhangi bir zarara uğrayana aittir. Hukiki olarak sorumlu değilim. Kişi yapacağı yatırıma kendisi karar vermelidir ve kendisi sorumludur.

BİTTİĞİNİ SANDIĞIN YERDE BAŞLAR... ÜYELİK:18yıl/21 Ağu2008
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ben en az 30 yıldır kredi kartını kullanırım, bu ilk bankkart a 5000/500 kampanyası gelince katıldım ve deneme amaçlı hepsipaye yükleme yaptım, bana 500 puan verdi. O yüzden bu kampanyayı yapıyordum ve bu kampanyadan gelen ve diğer bütün puanlarımı silmişler, arasam şimdi sizin kart yeni değil diyecekler o yüzden düzenleme yaptık diye üste çıkacaklar. Bu ziraat ile uğraşılmaz.

Orijinalden alıntı: egridereli

Ben en az 30 yıldır kredi kartını kullanırım, bu ilk bankkart a 5000/500 kampanyası gelince katıldım ve deneme amaçlı hepsipaye yükleme yaptım, bana 500 puan verdi. O yüzden bu kampanyayı yapıyordum ve bu kampanyadan gelen ve diğer bütün puanlarımı silmişler, arasam şimdi sizin kart yeni değil diyecekler o yüzden düzenleme yaptık diye üste çıkacaklar. Bu ziraat ile uğraşılmaz.

ilk kart kampanyasından gelenleri silmeleri tamam da diğer kampanya puanlarını silmeleri haksızlık. ilk kart kampanyasından ben de 500 tl kazanmıştım ve kullanmıştım. isteyerek de değil tüm kampanyalara katılırım o kampanyadan puan vereceğini düşünmedim ama ona da katılmıştım. Bugün 500 tl borç yansıtmışlar 50 tl de puan vardı onu da silmişler. 50 yi silmelerinin sebebini anlaymadım

• Hava Yolu Bilet Alımınıza 6000 Jest Lira.
    6000 tl ye kadar puan kazanılabileceği yazıyor. 4 adet 10 bin üstü harcamam var ama sadece 800 tl puan kazanımı görünüyor. Kayıt oluşturdum, bilgisi olan var mı?

Ziraat Bankası  Bankkart JEST 'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heisenbergan -- 5 Ağustos 2026; 16:48:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • heisenbergan kullanıcısına yanıt
    7 eylüle kadar beklemeniz gerektiğini söylerler. Klasik ziraat... Şart yazmayı bilmeden kampanya yapıyorlar.

• kacanga kullanıcısına yanıt

benim hem puanı silmişler hemde kart hareketlerinde puan düzenleme diye 250 ve 500 TL harcama görünüyor gerizekalı mı abi bunlar böyle saçmalık olur mu sildiğin kadar puan ve ilave borç çıkarmak nedir

hocam kart hareketlerinden harcamaları tek tek topladığınızda güncel borç miktarı ile topladığınız tutar arasında bir fark var mı , bankkart ile harcamalarınızı da not edip bakabilirseniz o tutarda bir gariplik var gibi çözemedim ne yaptıklarını

3500 ve 500 olan "ILK11-Puan yükleme düzenleme" yazıyor ama harcamaları topladigimda bu tutarlar harcamaya dahil gözükmüyor, provizyon olabilir onun için yarın tekrar inceleyip daha net bilgi verebilirim.

hocam düzelmiş gözüküyor .500 puan harcama göstermişler. 50 puanımı silmişlerdei 450 tl borç yansıtmışlar.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.