Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (647. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.928
Cevap
645
Favori
1.666.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
64 oy
Sayfa: önceki 1...323...644645646647
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhabalar. Sabah mobil şubeye girince 'hatalı giriş' bildirimi aldım, gece internet bankacılığına girmeye çalışmışlar. Şifremi değiştirdim, işlem limitlerini kısıtladım, başka yapmam gereken bir şey var mı acaba? Birazdan bankaya gideyim diyorum.

Şifremi bulsalar bile internet şubesine girerken sms veya mobil onay olmadan giremezler, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 18 Mayıs 2026; 8:49:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Açık bankacılık iizni verdiysen olabilir bir açığını bulmuş olabilirler bende de oldu saatleri kisitladim. Diğer bankalarda İnternetten şube işlemlerini kapatabiliyor sadece mobil şube işlemi yapılıyor. Ziraat web kapatilmiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşekkürler, saat kısıtlama iyiymiş, onu da yapayım. Banka görevlisi "telefon olmadan bir şey yapamazlar, içiniz rahat olsun" dedi. Açık bankacılık izni vermemiştim bu arada. Keşke web bankacılığını tümden kapatabilseydik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalci79 -- 18 Mayıs 2026; 15:43:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU]
    Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU]www.bankkart.com.tr
    Sonradan Taksitlendirme | Kredi Kartı Özellikleri | BANKKART DÜNYASI | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kart-ozellikleri/kredi-karti-ozellikleri/sonradan-islem-taksitlendirme

Merhaba, bu kampanya için; sanal kart ile yapsam harcamayı, sorun olur mu? Deneyimleyen var mı? (fiziki kart bulamıyorum.)

• mahiraygun M kullanıcısına yanıt
    Kardesim faizli,kesinlikle onermem.Vakiftan veya başka bankadan yap.3.25 den faiz kesiyor ziraat.Banka müşterisi olmasam hemen kapatırım. Hi bir avantajı kalmadı bankkartin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Teşkkür ederim hocam... Yanlış kampanya yollamışım :)

Bu faizsiz 4 taksit, bunu soruyorum aslında; sanal kart ile yapsam harcamayı, faizsiz taksitte sorun olur mu?

Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU]
    Ziraat Bankası  Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU]www.bankkart.com.tr
    1.000.000 TL'ye kadar Faizsiz 4 Taksit | Genel Kampanyalar | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/genel-kampanyalar/1000000-tlye-kadar-faizsiz-4-taksit

Sorunsuz bölüyordu hocam. Sadece sektör doğru olsun yeterli.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.