"Eticaret işlemleri kampanyaya dahil değildir." Şeklinde ibare var kampanya metninde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (488. sayfa)

-
-
Hocam bu prestij plus hakkında ben mi birşeyi kaçırıyorum yoksa 2 tarafta farklı bilgi mi veriliyor?
Burada plus ve plus elite kart ücreti aidatı vs yok diyor.
Ancak güncel ücret bilgisine buradan ulaşabilirsiniz dediği yerde prestij plus için 1000 tl yıllık ücret belirtiliyor.
Bunların hangisi doğru acaba
www.ziraatbank.com.tr
Ürün Ve Hizmet Ücretlerihttps://www.ziraatbank.com.tr/tr/urun-ve-hizmet-ucretleri
-
100 k limiti olana prestij veriyor 1000 yıllık ücreti var. diğerleri ücretsiz ama pplus için her ayın 1.nde yapacağım kontrolde 1 milyon bakiye yada varlık elit için 3 milyon bakiye yada varlık olma şartı var.
-
Teşekkür ederim bilgilendirme için sitede plus için 1000 yazmışlar kafamı karıştırmıştı.
Belki bilginiz vardır diye sormak istiyorum, bu plus kartın prestij plus/prestij elite diye 2 segmenti var bunların kartlarının dış görünüşleri aynı mı ? Gerek ziraat bankasının sitesinde gerek başka platformlarda prestij elite kart görseli göremedim.
-
görsel aynı plus/elite ,prestij/plus plus yazıyor üstünde diğer görsel hep aynı metal falan değil ben deneme amaçlı aldım sizin paylaşımdaki görsele dikkat edin bankkart yazısının altında kırmızı plus yazıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 13 Haziran 2024; 10:19:12 > -
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
-
Mastercard özellikli kredi kartı iptal edip troy card aldım ama telefonda NFC özelliği kullanamıyorum artık bunu çözmenin bir yolu var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Troy kartlarda nfc özelliği yok benim ziraat hem mastercard hem troy var mastercard olanda da nfc kullanamıyorum diğer bankalarda sorun yok ziraat sorunlu biraz nfc konusunda.
-
Beyaz eşya/Elektronik eşya alışverişine 1000 TL bankkart puan veriyor. MediaMarkt dahil olur mu acaba?
"Ana faaliyeti beyaz eşya ve elektronik eşya sektörü olmayan e-ticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak beyaz eşya ve elektronik eşya alışverişleri kampanyaya dahil değildir." demiş şartlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
havayolu bilet kampanyasına ajet'i de saydı haberiniz olsun. program ortaklarında yok ama az önce yaptığım işlemden havayolu 100, eticaret 1500e 100, kişiye özel 500e 50
-
Git Arçelik ten, Beko dan, Bosch tan al. Ana üreticiden al, satıcıdan (Media Markt, Teknosa) alma demiş
amazon alışverişimi e ticaret kampanyasına saydı.100 bank kart lira anında verdi.
-
Mastercard ve troy olarak 2 ayri kartim var iken nfc sorunsuz kullanıyordum, Mastercard iptal ettim nfc olmuyor artık, teşekkürler
Aynen troyda NFC yok
Haydaaa bunlar kampanya birleşimlerini kaldırmışlar mı 😮 bilseydim 2 hesapla alırdım 😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 21 Haziran 2024; 22:23:17 >
-
Süper şube platin üyelere 10.0000tl harcamaya 50tl yatmamış, acaba başka bir şey daha mı var yapılması gereken?
Bazı bankalar kredi bakiyesine göre de segmenti belirliyor. Bu bankkart prestijde sadece varlık mı ?
Evet varlıl 1 m ve 4 m barem var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nefes ayları devam ediyor mu? Özelliklerde görünüyor ona göre alışveriş yapacağım ama şikayetvarda çok fazla şikayet gördüm kartınız uygun değildir diye. Engelliyorlar mı şuanda?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X