< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 15 Ocak 2023; 0:18:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam eminsiniz değil mi? Anlaşmalı yerler diyor, ptt anlaşmalı mı? Ek olarak taksit oluyor mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
Ben bu kartın aidatsız olanını kullandığım için taksitli nakit avans hizmetinden faydalandırmıyor maalesef. Keşke bu hizmeti aidatsızlara da sunsaydı Ziraat Bankası. |
|
Hiç farketmedim hocam Aşağıdaki gibi yazdı Geçen de amazonu saymadı. Debit kart benimki ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 16 Ocak 2023; 17:23:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tüm bankaların aidatsızlarında kısıtlı işlem var. ziraat klasik şuan 72 tl ile görece makul aidatlı eğer taksit avans vs.kullanmayı düşünenler için. 280-350 arası çok müşterisi olan kredi kart aidatları. |
|
2022 temmuz da ayın sektörü ulaşımdı birde ona saymıştı e devlet üzerinden eptt avm aktarımıyla ödeyince. bu sene denemedim. |
|
Çok teşekkür ediyorum yanıtınız için. Ziraat ın Bankkart aidatsız versiyonunun ilk müşterilerinden biriyim, BDDK aidatsız kartları zorunlu tuttuğunda almıştım. Muhtemelen ilk yüzdeyimdir yani o konuda. Aidatsız karta mobilden veya internet şubesinden başvuru olmuyor bildiğim kadarıyla, ben şubeden yapmıştım başvuruyu. Görevli bile şaşırmıştı hatta, menülerinde epey gezindikten sonra bulmuştu aidatsız versiyonunu. Dikkat ederseniz Ziraat in sitesinde de aidatsız versiyona dair hiçbir bilgi yok. Aslında eklemeleri gerekir. Mobilde ismi "Bankkart ücretsiz visa" olarak geçiyor bu kartın. |
|
Merhaba hocam çok güzel bir soru yöneltmişsiniz, benden daha uzun süredir bankkart aidatsız kullanan bulamazsınız diye düşünüyorum, o yüzden vereceğim bilginin referans olacağını düşünüyorum. Bu arada mobil uygulamada bu kartın isminin "bankkart ücretsiz visa" olduğunu belirtmeliyim. Zira ilgili kart Ziraat in web sitesinde dahi bulunmuyor, mobil şubeden veya telefon şube, internet şubesinden de başvuru yapamıyorsunuz. Ben şubeden almıştım zaten ilgili kartı. Sorularınızı yanıtlayacak olursam; 1) Aidatsız kart kullananlar Bankkart kampanyalarına KATILAMAZ. Evet, hiçbir şekilde katılamazsınız. Ben bununla ilgili geçmişte çok kampanya kaçırdım maalesef. Müşteri hizmetlerine bu hususta bıraktığım kayıtlarda, "aidatsız hariçtir" ibaresi olan kampanyalara "bankkart ücretsiz visa" kartların katılmasının mümkün olmadığını, bazen sistemsel hatalar sebebiyle katılımın onaylandığını ama hiçbir şekilde fayda sağlanamayacağını veya sağlandı ise yalnızca müşteri memnuniyeti adına faydayı geri almadıklarını veya kısmen geri aldıklarını beyan ettiler. Bu hususta ben de daha önce okumuştum bazı faydalananları ama işin arka yüzü sistemsel bir hatadan fazlası değil ve zaten o sistem hatalarını düzeltiyorlar. Ek bilgi: Ücreti mukabilinde katılabileceğiniz kampanyalar oluyor bazen, onlarla ilgili SMS geliyor ve katılabiliyorsunuz. Ücreti de makul oluyor. 2)Bankkart lira ile öde hizmetini kullanabilirsiniz. Çünkü hizmetin detayında şu yazıyor.
Şahsi olarak denemedim ama bu ibarenin olduğu her kampanyaya katılabildiğime göre, bundan da otomatik olarak faydalanabilirim. Ek bilgi: Konuda sıkça sorulmuş bir soru var.Bankkart puanlarınızla aidatsız kart ile alış veriş yapabilirsiniz. Daha önce puanlarımı Petrol Ofisinde harcadım, epey de puanım vardı hatta. Şunu da belirteyim, puan kazanım hızı aidatsızda çok yavaş maalesef. Ek bilgi: Aidatsız kartlar taksitli nakit avansta kullanılamıyor. Ek bilgi: Ekstra taksit hizmeti bir ara ücretli veriliyordu ama son dönemde kontrol etmedim halen var mı bilmiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-733E6E0F7 -- 16 Ocak 2023; 18:24:6 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 16 Ocak 2023; 19:6:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
30 TL bankkart lira verdi. PTT sayfasından yaptım ödemeyi. |
|