Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.240
Cevap
571
Favori
1.435.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Migroslardaki ödemeler ziraat POS'u olarak geçiyor mu acaba bilen var mı?

• scorpion0404019 S kullanıcısına yanıt

migros harcamaları ziraat posundan geçiyor

temassız işlemde bazen farklı postan geçebiliyor, şifreli işlem yaparsanız migros da ziraat posundan geçersiniz.

• Yanıtlar için çok teşekkürler arkadaşlar

Bir aksaklık olmazsa evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ziraat kredi kart ilk defa kullanıyorum, Aralık ayi harcamalarından gelecek olan Bankkart liralar ne zaman yatıyor herhangi bilgi yok. Kampanya bilgileri içerisinde. Ne zaman yatırıyorlar bilgi varmı ?
    Örneğin akaryaki Kampanyası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemyalcn kullanıcısına yanıt
    www.bankkart.com.tr
    TotalEnergies'te 75 TL Bankkart Lira | Akaryakıt | Kampanyalar | Bankkart
    https://www.bankkart.com.tr/kampanyalar/akaryakit/totalenergieste-75-tl-bankkart-lira

her kampanyanın kampanya metinde yazar

• Ziraatte bankkart lira ile ödeme kısmında hiçbir zaman uygun harcamam olmuyor. Neleri bankkart lira ile harcamadan düşebiliyoruz?

• MacroPhageAB M kullanıcısına yanıt

her borcu odeyebilirsiniz kriter şu.

Bankkartliraniz kaç TL ise karttaki harcamaniz bankkartliranizdan fazla olmamali. örneğin 70 bankkartliraniz var diyelim 70 tl den küçük tum kredi karti harcamalarinizi odeyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gonulbas kullanıcısına yanıt
    O zaman mh aramam gerekecek. Çünkü bir sürü harcama ama bankkart ile ödeme yerine girince uygun harcamanız yoktur diyor.

• Cemyalcn kullanıcısına yanıt

yuklenme tarihi yazmıyorsa anında yüklenir son kullanma tarihi yazmıyorsa puan silinmez.

işlem yapılan pos ziraat mi diye sormak gerekiyor bu tarz kampanyalardan yararlanmak için.

mesala bu ayki total kampanyası da genel ama tüm totallerde ziraat allaşmalı pos yok. işlemden önce sorup hareket etmek gerekir.

• altungold da puan sorgula kısmında axess, card finans, bonus card, paraf ve maximum var. bankkart puanını bunları seçerek denedim fakat puan sorgulaması yapmadı. deneyip de yapanlar var ise nakite çevirme mevzusunu yardımcı olurlarsa sevinirim.

Not: param a yüklediğim parayı yeni kurtardığım için şimdilik denemedim.

• Bankkart başvururken neye göre klasik veya Gold veriyor gold farki varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cn_e kullanıcısına yanıt
    Diğer kartlar seçince kullanılır diye düşünüyorum ben en son param'a atıp oradan toslaya çekip bankaya aktarmıştım

• Limonen kullanıcısına yanıt
    10000 TL üzerine platinum veriyor 10000 e kadar gold 5 bin altı klasik diye biliyorum.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

İlginç bir şekilde bugün yaptığım Amazon alışverişine puan vermedi, bilgilendirmek için yazayım dedim.

• Arkadaşlar kredi kartı limitini yüksek tutmak findeks kredi notunu düşürüyor diye yorumlar okudum bu doğru mu kredi kartı limitim 12000 şuan için kullandığım aylık 1-2 bin TL anca ama bazı yorumlar da da limitin yüksek olması ve bu limitin az bi kısmını da kullanmak findeks kredi notu için olumlu olduğu yönünde yorumlar da var bilgisi olan var mı bu konuda?

• oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Limiti yüksek tutmak değil yüzde yüzünü kullanmak düşürür Max yuzde 60 70 yeterli borçları odedikce risk kalkar puan yukselir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Hepsiburada'da da 2-3 ay önce öyle olmuştu. İlk gün yapanlara vermiş daha sonradan yapanlara vermemişti. Garip.

• Arkadaşlar faizsiz sonradan taksit olayı bitti mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.