Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.434
Cevap
576
Favori
1.462.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben anladım ki harcamalar sonrası ayrı ayrı olsun tek sefer de olsun 500 tl bulunca direk 25 ekleniyor ? Yani pos cihazı şartı yok nereden yapıldığının önemi yok ?

Doğrudur değil mi ?Böyle ise iyi fena kampanya değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Evet öyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Sağol.

O zaman oldukça iyi kampanya.Yani tabi 25 tl az ama parça parça 500 lira harcamak şu zamanda çok kolay ve insan farkında bile olmuyor.Zaten harcıyorsun ve 25 tl puan geliyor.

• akaryakıt harcamaları vs... kampanyaya dahil, birde tv alacağım o yüzden benim için sıcak ama kart genel anlamıyla rezalet. her alışverişte kredi kartı/banka kartı diye söylemekten gına geldi, kasiyer sana sormadan kredi kartı geçiyor bankadan çek diyorsun işlemi iptal edip surat yapıyorlar birde kasiyer tribiyle uğraşıyorsun. dünde benzin aldım gerizekalıya iki sefer banka kartından çek dedim ama yola çıkıp slibe baktığımda kredi kartından çekmiş ruh hastası geri döndüm özür diledi işlemi iptal edelim vs... dedim bırak lanet olsun. şimdi diyen olacaktır kredi kartının ne mahsuru var diye, şöyle söyleyeyim kredi kartlarında kredi borçlarında tamamen sıfıra çıktığım için kolay kolay yeniden borca düşmek istemiyorum psikolojik olarak borçlu olmamak durumunda kendimi daha rahat hissediyorum. banka kartında 3-4 bin nakit var sürekli harcamaları buradan yapıyorum nakit taşımıyorum yanımda, öyle işte. neyse sözün özü bankkart combo ölü doğmuş bir sistemdir, hiçbir e-ticaret sitesinde markette kampanyası yok, sanırım maximum özelliği var ama puan kampanyası durumu nasıl hiç kimse bilmiyor mesela bu kartın maximum özelliği var mı kimse emin değil, maxipuana güvenip internetten alışveriş yapsak (2000 lira üzerine 100maksipuan) hem 100 maxipuan hemde 100 combo lira yatar mı, bilen deneyen var mı ?!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

akaryakıt harcamaları vs... kampanyaya dahil, birde tv alacağım o yüzden benim için sıcak ama kart genel anlamıyla rezalet. her alışverişte kredi kartı/banka kartı diye söylemekten gına geldi, kasiyer sana sormadan kredi kartı geçiyor bankadan çek diyorsun işlemi iptal edip surat yapıyorlar birde kasiyer tribiyle uğraşıyorsun. dünde benzin aldım gerizekalıya iki sefer banka kartından çek dedim ama yola çıkıp slibe baktığımda kredi kartından çekmiş ruh hastası geri döndüm özür diledi işlemi iptal edelim vs... dedim bırak lanet olsun. şimdi diyen olacaktır kredi kartının ne mahsuru var diye, şöyle söyleyeyim kredi kartlarında kredi borçlarında tamamen sıfıra çıktığım için kolay kolay yeniden borca düşmek istemiyorum psikolojik olarak borçlu olmamak durumunda kendimi daha rahat hissediyorum. banka kartında 3-4 bin nakit var sürekli harcamaları buradan yapıyorum nakit taşımıyorum yanımda, öyle işte. neyse sözün özü bankkart combo ölü doğmuş bir sistemdir, hiçbir e-ticaret sitesinde markette kampanyası yok, sanırım maximum özelliği var ama puan kampanyası durumu nasıl hiç kimse bilmiyor mesela bu kartın maximum özelliği var mı kimse emin değil, maxipuana güvenip internetten alışveriş yapsak (2000 lira üzerine 100maksipuan) hem 100 maxipuan hemde 100 combo lira yatar mı, bilen deneyen var mı ?!?
    MAXİMUM anlaşması bitti çok oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: mesafe4272

Alıntıları Göster
    şimdi sony mağazasında pos makinesinde maximum menüsüne girdi görevli kart maximum özellikli görünüyor ama maximuma bakınca görünmüyor. hatta bonus ve maximuma ilave 3 taksit vardı (tvde 3+3) sıkıntısız 6 taksite bölünebiliyor, tuhaf değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 20 Ağustos 2018; 14:22:39 >
  • quote:

şimdi sony mağazasında pos makinesinde maximum menüsüne girdi görevli kart maximum özellikli görünüyor ama maximuma bakınca görünmüyor. hatta bonus ve maximuma ilave 3 taksit vardı (tvde 3+3) sıkıntısız 6 taksite bölünebiliyor, tuhaf değil mi ?

Alıntıları Göster
    Bir süre daha puan kullanmaya açık ama normalde işbankası ile anlaşma bitti bunu İş Bankası MAXIMUM kampanyalarından da anlayabilmek mümkün eskiden ziraat maximum dahil derdi şimdi demiyor Bankkart ayrı bir marka oldu zamanla puanlar sadece ziraat poslarında geçecek

• quote:

Bir süre daha puan kullanmaya açık ama normalde işbankası ile anlaşma bitti bunu İş Bankası MAXIMUM kampanyalarından da anlayabilmek mümkün eskiden ziraat maximum dahil derdi şimdi demiyor Bankkart ayrı bir marka oldu zamanla puanlar sadece ziraat poslarında geçecek

Alıntıları Göster
    aylar öncede bitecek diye alelacele puanları kullandık bu banka puan işlerine hiç aklım ermedi şu kadar harca bu kadar kazan diyorlar harcıyoruz kazanıyoruz olayımız bu ama maximum combo ziraat üçlemesi en kötü sistem sanırım

• Tek seferde 1000 çekildiğinde 25 mi 50 puan mı kazanmış oluyoruz

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    50.

• benim uygulamada 50 tl kazandınız yazıyor fakat combo lira olarak pos makinasında combo lira yoktu bir sıkıntımı var acaba?

• gestapooo G kullanıcısına yanıt
    ComboLira'lar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin Combo Kumbara'sına *18 Eylül 2018* tarihinde yüklenecektir.
  • mx0131 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• quote:

akaryakıt harcamaları vs... kampanyaya dahil, birde tv alacağım o yüzden benim için sıcak ama kart genel anlamıyla rezalet. her alışverişte kredi kartı/banka kartı diye söylemekten gına geldi, kasiyer sana sormadan kredi kartı geçiyor bankadan çek diyorsun işlemi iptal edip surat yapıyorlar birde kasiyer tribiyle uğraşıyorsun. dünde benzin aldım gerizekalıya iki sefer banka kartından çek dedim ama yola çıkıp slibe baktığımda kredi kartından çekmiş ruh hastası geri döndüm özür diledi işlemi iptal edelim vs... dedim bırak lanet olsun. şimdi diyen olacaktır kredi kartının ne mahsuru var diye, şöyle söyleyeyim kredi kartlarında kredi borçlarında tamamen sıfıra çıktığım için kolay kolay yeniden borca düşmek istemiyorum psikolojik olarak borçlu olmamak durumunda kendimi daha rahat hissediyorum. banka kartında 3-4 bin nakit var sürekli harcamaları buradan yapıyorum nakit taşımıyorum yanımda, öyle işte. neyse sözün özü bankkart combo ölü doğmuş bir sistemdir, hiçbir e-ticaret sitesinde markette kampanyası yok, sanırım maximum özelliği var ama puan kampanyası durumu nasıl hiç kimse bilmiyor mesela bu kartın maximum özelliği var mı kimse emin değil, maxipuana güvenip internetten alışveriş yapsak (2000 lira üzerine 100maksipuan) hem 100 maxipuan hemde 100 combo lira yatar mı, bilen deneyen var mı ?!?
    Eski banka kartiniz varsa o acik. Yoksa da talep edebiliyorsunuz. Ben direk banka kartini kullaniyorum. Her seferinde kredi mi banka demekten gina geldi. Kasiyerler de nefret ediyor zaten sormaktan.

• quote:

Alıntıları Göster
    Maximum puan kampanyasi vs artik bu kartta gecerli degil. Ama puanlari isbank posundan kullanabiliyorsunuz. Ayrica maximum a taksit yapan isyerleri hala taksit yapabiliyor. Buyuk ihtimal ilerde taksit ve puan kullanimi da kalkacaktir.

Ayrica, isbank pos undan halen puan kazanabiliyorsunuz. Suan icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: teqali

Eski banka kartiniz varsa o acik. Yoksa da talep edebiliyorsunuz. Ben direk banka kartini kullaniyorum. Her seferinde kredi mi banka demekten gina geldi. Kasiyerler de nefret ediyor zaten sormaktan.

Alıntıları Göster
    eski banka kartı duruyor normal zamanlarda bende onu kullanıyorum fakat kampanya dönemlerinde kullanmıyorum çünkü combo puan kampanyaları banka kartında geçerli değil

• Combo lira kazanma oranı nedir mesela 10 bin liralık alışveriş yaptık kaç combo lira hesabımıza yatar?
  • blackshow kullanıcısına yanıt
    Maximum alışveriş 2000 kazanılcak ödül 100 tl ile sınırlı.

• Eşe veya kardeşe de kart aldirilir, kampanya 200 TL olur.

• hepsiburada dan yatak aldim 900 liralik puana etki etmedi neden acaba?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.