Şimdi Ara

Ziraat Bankası 3D Secure Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
24.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaşlar netten alışveriş yapacaktım ama 3D secure sorunu var sanırım , şifreniz şu numaraya sms gönderilecektir lütfen gelen mesajdaki şifreyi girerek alışverişinizi tamamlayınız vs. şeklinde bi yazı ama ne sms geliyo ne de şifre , nasıl halledeceğiz bu işi ?

• bankada numaran farklı demekki başka numaraya gidiyor mesaj. bankayla bir görüş derim bilgilerini güncellet
  • şu numara dediğin senin numaran mı? daha önceden bankaya numaranı vermişmiydin???? en iyisi bankaya gidip orda konuşman, ben bikaç kere alışveriş yaptım 3d secure sistemiyle direk geliyo cep telefonuma mesaj, güzel bi sistem ama pek yaygı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

Selam Arkadaşlar netten alışveriş yapacaktım ama 3D secure sorunu var sanırım , şifreniz şu numaraya sms gönderilecektir lütfen gelen mesajdaki şifreyi girerek alışverişinizi tamamlayınız vs. şeklinde bi yazı ama ne sms geliyo ne de şifre , nasıl halledeceğiz bu işi ?

ban özel pm at sana yardımcı olayım.. bende 3d secure ile alışveirş yapıyom atm kartımla ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

bankada numaran farklı demekki başka numaraya gidiyor mesaj. bankayla bir görüş derim bilgilerini güncellet

+1 normalde yanlış hatırlamıyorsam 6 haneli bir numara gelmesi lazım geçici , 3d secure numaranız budur diye
  • lanet uygulama için ziraati 4 kere aradım aktive edicez diyip duruyorlar şifreniz gelicek diyorlar numaramı dorulatıyorlar ama sorun çözülmüyor 1 tane şifre için 4 gün uğraşılırmı 6 haneli bir rakam vercekler kaç gün oldu uğraşıyorum ziraatle iş yapmam bidaha tavsiyede etmem bu kesin!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ziraat genç kart mı ? kendi numaramı vermeme rağmen annemin numarasını kayıda almışlar , 3d secure' de şifre anneme gidiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haribo21

quote:

Orijinalden alıntı: cArty_37

Selam Arkadaşlar netten alışveriş yapacaktım ama 3D secure sorunu var sanırım , şifreniz şu numaraya sms gönderilecektir lütfen gelen mesajdaki şifreyi girerek alışverişinizi tamamlayınız vs. şeklinde bi yazı ama ne sms geliyo ne de şifre , nasıl halledeceğiz bu işi ?

ban özel pm at sana yardımcı olayım.. bende 3d secure ile alışveirş yapıyom atm kartımla ;)

Telefona mesaj geliyor SMS te ki kodu ödeme sayfasına yazıyorum daha sonra 3d secure hatası geliyor.

N11 de de kart numarası yanlış diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEKİN 1881 -- 21 Haziran 2016; 13:41:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10-11 defa internetten fatura ödememe rağmen bu sefer türktelekom telefon faturamı öderken 3dsecure bölümü gelmedi ardından telefonuma türktelekomdan faturanız ödenmiştir mesajı geldi. daha önce böyle bir şey yoktu 3dsecure kodu geliyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.