Şimdi Ara

***ZİPPO KULÜBÜ*** (122. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.374
Cevap
124
Favori
302.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zevkler ve Renkler Tartışılmaz. :)

Benim hiç hoşlanmadığım bir Zippo'ya siz aşık olmuş olabilirsiniz. Değişik bir model. Video'sunu bulabilirseniz izleyin, gerçek hayatta fotoğraftan çok farklı olabiliyorlar çünkü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mrsshope tan sipariş vermek isteyen bir arkadaşa ortak olmak isterim ,kredi karti vs kullanmadığim için pek yurt dışı alışverişi yapmıyorum eğer alamyi düşünen varsa kargo ücretini de bolusmus oluruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ichbinaltindal

Merhabalar arkadaşlar,
    Pazartesi siparişini vermeyi düşünüyorum, bunu almaya karar verdim sizce nasıl ?
    ilginiz için teşekkürler.

***ZİPPO KULÜBÜ***
     ***ZİPPO KULÜBÜ***
    http://www.zippo.com.tr/product.aspx?id=10179

Arkadaşlar zippo almaya karar verdim yalnız yurtdışından alım hakkında pek bilgi sahibi değilim, toplamda 175₺ bütçem var, bu paraya Türkiye'den mi almak daha mantıklı yoksa yurtdışındanmı? Yurtdışından yaptığımız alışverişlerde ömür boyu garanti muhabbetinde sorun çıkarmı ?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar .

• Ichbinaltindal I kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim o olay apple ürünlerinde var zippolarda öle birşey yok

Bizzat Zippo USA bakım sayfasından öğrendiğim şekilde aktarıyorum...

Sadece brushed pirinç sarı modellerde geçerlidir..

Scotch Brite alıyoruz..Hani bir tarafı koyu yeşil olanından..Kuru olarak yeşil kısmı ile zippodaki çizgillerin yönüne doğru çok bastırmadan soldan sağa sürtüyoruz..Yaklaşık 10 kez soldan sağa sonrasında sağdan sola..

Deneyin ve sonucu görün..Tüm kılcal çizikler gidiyor, çok derin çizikler ise bayağı hafifliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem5679 -- 9 Mayıs 2016; 22:12:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son siparişlerim de geldi.Mrsshoppe'den şikayetçi olanlar olduğundan, ilk zippomu aldığım yer olan jagrfannj'dan sipariş geçtim(mrsshoppede daha önce sorun yaşamamıştım)(belote çok fazla kargo ücreti çıkardığından onu da eledim).1 Mayıs'ta sipariş geçtim.Kargo ücretini 2 Mayıs'ta çıkardı.Ödememi yaptım.4 Mayıs'ta kargoladı.7 Mayıs'ta ülkeye girdi,bugünde teslim edildi.Toplam 11 günlük bir süreç oldu.5 parça sipariş geçtim.3 Zippo,1 çakmaktaşı kutusu 24*6'lı,1 fitil kutusu 24lü.Kargo ücreti dahil 90,10$(24$kargo ücreti) tuttu.Kutuya, istek mesajı atmamama rağmen düşük fiyat yazmış(her biri 8$ olmak üzere toplam 40$).Zippolarda herhangi bir çizik ,menteşe sorunu yok.(Firebreathing modeli daha incelemedim) En hoşuma giden Lucky Ace modeli oldu.Firebreathing ve Lucky Ace C/2016,Blue Matte J/2015.İç aksamlarıda aynı tarihli.

***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7ADF8CF23 -- 11 Mayıs 2016; 17:08:57 >

Mrsshoppe'tan şikayetim yok yanlış anlaşılmasın. Benim şikayetim Belote için de geçerli. Hiç sorunsuz gelebileceği gibi defolu ürünlerin de gelebilme ihtimali olduğunu söylemek istedim.

Bir sonraki siparişiniz için aklınızda bulunsun.

Ben de kafayı gümüş bir zippo almaya taktım, hatta keşke bu aldıklarımın hiçbirini almasaydım da bir tane gümüş alsaydım diye düşünüyorum. :)

Bir adet çok yeterliymiş. Gerisi sadece sipariş verme ve alma hastalığı. :)

Saygılarımla

• Arkadaşlar merhaba. Ben bir tane zippo aldım da laf olsun diye, sigara falan içmediğim için pek kullanmıyorum. Bir sorum olacak benziniyle ilgili. Şimdi arkadaki kauçuğu çıkarıp benzin koyuyoruz ya. Baya koyuyorum böyle pamuk sırılsıklam görünüyor. Sonra çakıyorum yanıyor çakmak sorun yok. Ama bir süre sonra (kullanmadığımda herhalde) çakmağı çakınca sadece kıvılcımlar çıkarıyor, iplik tutuşup yanmıyor normal çakmak gibi. Nedeni nedir acaba?

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Kauçuğu çıkarıyorum derken kenarından kaldırmayı kastediyorsunuz sanırım.Ben benzini sırılsıklam olcak şekilde koymuyorum.Az biraz koyuyorum 2-3 günde bir tekrar ediyorum.Zippo benzini kullanmadınız mı bi süre sonra uçuyor.tabi bu süre hemen değil yine 1-2 günlük bi süreç.Nedeni bu olabilir.Diğer bi nedense ipin eskimiş olma ihtimali ipiniz artık simsiyah bir şekilde harap olmuşsa yanmaz.İçinden çekip kararan yeri kesin.

Orijinalden alıntı: alperenxx

Son siparişlerim de geldi.Mrsshoppe'den şikayetçi olanlar olduğundan, ilk zippomu aldığım yer olan jagrfannj'dan sipariş geçtim(mrsshoppede daha önce sorun yaşamamıştım)(belote çok fazla kargo ücreti çıkardığından onu da eledim).1 Mayıs'ta sipariş geçtim.Kargo ücretini 2 Mayıs'ta çıkardı.Ödememi yaptım.4 Mayıs'ta kargoladı.7 Mayıs'ta ülkeye girdi,bugünde teslim edildi.Toplam 11 günlük bir süreç oldu.5 parça sipariş geçtim.3 Zippo,1 çakmaktaşı kutusu 24*6'lı,1 fitil kutusu 24lü.Kargo ücreti dahil 90,10$(24$kargo ücreti) tuttu.Kutuya, istek mesajı atmamama rağmen düşük fiyat yazmış(her biri 8$ olmak üzere toplam 40$).Zippolarda herhangi bir çizik ,menteşe sorunu yok.(Firebreathing modeli daha incelemedim) En hoşuma giden Lucky Ace modeli oldu.Firebreathing ve Lucky Ace C/2016,Blue Matte J/2015.İç aksamlarıda aynı tarihli.

***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ*** ***ZİPPO KULÜBÜ***

hocam nasıl aldınız bu fiyata bu kadar şeyi. nasıl aldınız merak ettim bizde faydalanalım.

Bende bu sefer jagrfannj kullanıcısından almak istiyorum. Kargo için mesaj attım. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor?

Kauçuğu çıkarıyorum derken kenarından kaldırmayı kastediyorsunuz sanırım.Ben benzini sırılsıklam olcak şekilde koymuyorum.Az biraz koyuyorum 2-3 günde bir tekrar ediyorum.Zippo benzini kullanmadınız mı bi süre sonra uçuyor.tabi bu süre hemen değil yine 1-2 günlük bi süreç.Nedeni bu olabilir.Diğer bi nedense ipin eskimiş olma ihtimali ipiniz artık simsiyah bir şekilde harap olmuşsa yanmaz.İçinden çekip kararan yeri kesin.

Altini kaldirmayi diyorum hocam evet. Ucuyorsa normal de niye ucuyor? Cok az kullaniyorum bu mereti ben.

Alet yeniyken de boyleydi, simdi ipligi biraz karardi evet. Tirnak makasiyla cekmeye calistim da gelmedi, cimbizla deneyecegim bir de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 13 Mayıs 2016; 22:18:23 >

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • quote:

Zippo.com.tr de 50tl üzeri kargo bedavaymış, 8 tüp benzin stokladım. İhtiyacı olan kaçırmasın tanesi 7 tlye geliyor.  ***ZİPPO KULÜBÜ***

Zippo'nun yetkili saticisi da (zippo.com.tr) gayet ucuz hocam. 1 gunde geliyor hem.

蘇科|烈火國
    我的荣誉, 我的宝座, 我的国家. 将全部失去.
    群雄四分:
    水善|土強|火烈|气和
  • Zuko kullanıcısına yanıt
    Şimdi uçuyorda dediğiniz durumda da o kadar olmaması lazım. Benzininiz orijinaldir umarım.
    İpi çekmek için içindeki tüm pamuğu çıkarmak gerek. Ama çıkarırken düzgün dizin aynı şekilde içeri sokmak gerekir zor oluyor yoksa.

• junior1 kullanıcısına yanıt
    Alacaklarınızı sepete ekleyip sepetin sağüstündeki 'request total from seller'e tıklıyorsunuz. Kargo ücretini çıkarıyor ödeme yapıp bekliyorsunuz.

• Hocam faturayı gönderdim. Ödeyebilirsiniz olarak gösteriyor ama ödeme kısmında hata veriyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.