Şimdi Ara

Zippo aldım arkadaşlar Yardım edin Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi akşamlar bu akşam zippo aldım fakat tam bilgim yok aldığım yerdeki adam çakmağı çalıştırdı fbenzininide aldım fakat buna ne kadar benzin koyulur demin koydum fazla oldu heralde baya aktı :)

bide şu normalde sallayınca sönememesi lazım benim ki hemen sönüyor...

Not:Zippo gerçektir.

• koyarken dikdörtgen sert pamuğu kaldır sonra yumuşak pamuğa gazı kökle akarsa aksın sorun değil sonra temizlemeyi unutma parlar

Sallarken sönmesi normal fazla açıp kapama gazı kaçmasın,kullansan da kullanmasanda gazı biter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

koyarken dikdörtgen sert pamuğu kaldır sonra yumuşak pamuğa gazı kökle akarsa aksın sorun değil sonra temizlemeyi unutma parlar

Sallarken sönmesi normal fazla açıp kapama gazı kaçmasın,kullansan da kullanmasanda gazı biter...

Tamam saolasın evet parladı demin yakıyodum kazağı

Ya bide ilk çaktığımda kapağa alev sıçrayıp sönüyor neden ?

Bide forumda bu konu hakkında çok detay anlatan bi konu varsa link versene biliyorsun ilk gece zippo heyecanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 15 Kasım 2012; 0:52:52 >

• Yok mu bilgilendirecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chanser44

Öncelikle herkese iyi akşamlar bu akşam zippo aldım fakat tam bilgim yok aldığım yerdeki adam çakmağı çalıştırdı fbenzininide aldım fakat buna ne kadar benzin koyulur demin koydum fazla oldu heralde baya aktı :)

tipponun alt tarafının fotografını çek çekemiyorsan
    rakamları yaz alt tarafı çukurmu yoksa düzmü
  • ilk caktiginda kapagin parlamasi. gazi fazla koydugundandir. zamanla gecer sorun degl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manisabk

koyarken dikdörtgen sert pamuğu kaldır sonra yumuşak pamuğa gazı kökle akarsa aksın sorun değil sonra temizlemeyi unutma parlar

Tamam saolasın evet parladı demin yakıyodum kazağı

Ya bide ilk çaktığımda kapağa alev sıçrayıp sönüyor neden ?

Bide forumda bu konu hakkında çok detay anlatan bi konu varsa link versene biliyorsun ilk gece zippo heyecanı

Çok koyunca o kapağa gelir gaz parlar sen çakınca normaldir.Birde dediğim gibi temizliğini iyi yap,taşını değiştirmeyi unutma güle güle kullan sigarayı bırak,gençliğini yaşa sonra yatakta iki git gel de işin biter buralara açarsın konu kalkmıyor randıman az merdiven çıkamıyorum tıkanıyorum vs diye.Kendine iyi bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benzini ilk doldurduğunda çakmağı bir süre cebine koyma. Tam ayarlayamazsın çok doldurursun benzini akar. Bacağında yanma karıncalanma kaşınma yapar. Normal zamanlarda da çakmağı ters koyma. Yani kapağı alta gelecek şekilde durmasın cebinde falan. Kapağın parlaması sorun değil. Birsüre sonra yanmamaya başlıycak yine konu açacaksın. Şimdiden söyleyim yakma sayısına bağlı 15-30 gün civarı bir sürede içindeki pamukları boşaltarak fitili yukarı çekip kararan kömürleşen kısmını kesmen lazım. Yoksa benzini çekmemeye başlar. Ayda bir çakmak taşını değiştirmen gerekiyor. Altındaki vidayı çıkartıp içindeki yayı yavaşça çek. Yayın ucundaki metali fırlatıp kaybetme. Bir de mümkünse orada burada sanki çok büyük marifetmiş gibi kapağı açıp kapatmak, bacağa sürterek yakmak, kapağı şekilli hareketlerle açmak tarzında saçmasapan hareketler yapma. Hem görmemişin bi çakmağı olmuş derler, hem de kapağının vidasını bozarsın çakmak perte çıkar... Eyyollamam bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: power.renk

quote:

Öncelikle herkese iyi akşamlar bu akşam zippo aldım fakat tam bilgim yok aldığım yerdeki adam çakmağı çalıştırdı fbenzininide aldım fakat buna ne kadar benzin koyulur demin koydum fazla oldu heralde baya aktı :)

tipponun alt tarafının fotografını çek çekemiyorsan
    rakamları yaz alt tarafı çukurmu yoksa düzmü

BRADFORD PA MADE IN U.S.A 08 numarası alt tarafı çukur yarın foto çekerim neden sordunuz ?

Teşekkürler arkadaşlar sesi çarken çok hoş
    Bakımıda zormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WTF Viqqy -- 15 Kasım 2012; 2:17:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Benzini ilk doldurduğunda çakmağı bir süre cebine koyma. Tam ayarlayamazsın çok doldurursun benzini akar. Bacağında yanma karıncalanma kaşınma yapar. Normal zamanlarda da çakmağı ters koyma. Yani kapağı alta gelecek şekilde durmasın cebinde falan. Kapağın parlaması sorun değil. Birsüre sonra yanmamaya başlıycak yine konu açacaksın. Şimdiden söyleyim yakma sayısına bağlı 15-30 gün civarı bir sürede içindeki pamukları boşaltarak fitili yukarı çekip kararan kömürleşen kısmını kesmen lazım. Yoksa benzini çekmemeye başlar. Ayda bir çakmak taşını değiştirmen gerekiyor. Altındaki vidayı çıkartıp içindeki yayı yavaşça çek. Yayın ucundaki metali fırlatıp kaybetme. Bir de mümkünse orada burada sanki çok büyük marifetmiş gibi kapağı açıp kapatmak, bacağa sürterek yakmak, kapağı şekilli hareketlerle açmak tarzında saçmasapan hareketler yapma. Hem görmemişin bi çakmağı olmuş derler, hem de kapağının vidasını bozarsın çakmak perte çıkar... Eyyollamam bu kadar

Benzini ilk doldurduğunda çakmağı bir süre cebine koyma. Tam ayarlayamazsın çok doldurursun benzini akar. Bacağında yanma karıncalanma kaşınma yapar. Üstad ben bunu yıllar önce ilk acemiliğimde yaşadım, dolmuşta yanıma oturan kişiden bit felan sıçradı sanmıştım, meğer zippo’nun gazabına uğramışım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isikdeniz

quote:

Benzini ilk doldurduğunda çakmağı bir süre cebine koyma. Tam ayarlayamazsın çok doldurursun benzini akar. Bacağında yanma karıncalanma kaşınma yapar. Normal zamanlarda da çakmağı ters koyma. Yani kapağı alta gelecek şekilde durmasın cebinde falan. Kapağın parlaması sorun değil. Birsüre sonra yanmamaya başlıycak yine konu açacaksın. Şimdiden söyleyim yakma sayısına bağlı 15-30 gün civarı bir sürede içindeki pamukları boşaltarak fitili yukarı çekip kararan kömürleşen kısmını kesmen lazım. Yoksa benzini çekmemeye başlar. Ayda bir çakmak taşını değiştirmen gerekiyor. Altındaki vidayı çıkartıp içindeki yayı yavaşça çek. Yayın ucundaki metali fırlatıp kaybetme. Bir de mümkünse orada burada sanki çok büyük marifetmiş gibi kapağı açıp kapatmak, bacağa sürterek yakmak, kapağı şekilli hareketlerle açmak tarzında saçmasapan hareketler yapma. Hem görmemişin bi çakmağı olmuş derler, hem de kapağının vidasını bozarsın çakmak perte çıkar... Eyyollamam bu kadar

Benzini ilk doldurduğunda çakmağı bir süre cebine koyma. Tam ayarlayamazsın çok doldurursun benzini akar. Bacağında yanma karıncalanma kaşınma yapar. Üstad ben bunu yıllar önce ilk acemiliğimde yaşadım, dolmuşta yanıma oturan kişiden bit felan sıçradı sanmıştım, meğer zippo’nun gazabına uğramışım :)

Ben şehirlerarası otobüste neredeyse soyunacaktım. Anladım çakmaktan olduğunu ama arabın yağı bol bulduğu gibi doldurmuşum. Cebin pamuklu kısmı bütün benzini çekmiş molada tuvalete zor attım kendimi. Özellikle yazın sıcak havalarda çok kötü oluyor.

• ben sigara ilk başladığımdan beri kullanıyorum sayısız zippo geçti elimden ben hiç konu açmadım kendin çöz yada zippo bayisine git anlatsınlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isikdeniz

quote:

Ben şehirlerarası otobüste neredeyse soyunacaktım. Anladım çakmaktan olduğunu ama arabın yağı bol bulduğu gibi doldurmuşum. Cebin pamuklu kısmı bütün benzini çekmiş molada tuvalete zor attım kendimi. Özellikle yazın sıcak havalarda çok kötü oluyor.

Senin durum daha kötüymüş :) Aynen mevsim yaz topkapı dolmuşların orda doldurmuştum dha 17-18 yaşındayım incirli civarına geldim çıldırcam, eve gider gitmez baktığımda zippo cebnin denk geldiği kısım yuvarlak bi alan kıpkırmızı olmuştu, ogün bugündür doldurğumda az doldurur, peçete ile siler ve yan yatırırım :))

• hahaha...sağolun arkadaslar..
  • Hocam bence kullanacağın zaman gazı bas.Kullansanda kullanmasanda gidiyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabuncu

Hocam bence kullanacağın zaman gazı bas.Kullansanda kullanmasanda gidiyor!

biliyorum.çantamın içine koymustum sabah açtım içi benzin kokuyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.