Şimdi Ara

Zip şifresi kırma...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba herkese.. sanırım benim istedigim şey basit ama ben çözemedim forumdada bulamadım... şifreli ziplenmiş dosyalırı nası çıkartabiliriz?

• Cevap aslında o kadar basit değil.Çünkü piyasada buluna programlar bile bu iş için ilaç olmuyor.Password Recovery Kit Enterprise 7.0 ve Advanced Rar Pasword Recovery programları (hem zip hem rar için) bu alanda en popüler programlar görünmesine rağmen şifre bulmaları yıllarca sürebilir.(biraz abarttım ama bulamadıkları anlamında söylüyorum)Sonuç olarak kendi koyduğun şifreyi bulman çok zor.

Eğer internetten indirdiğin bir dosyanın şifresini arıyosan şansın daha fazla diyebilirim.Bu iş içinde google bulunmaz ilaçtır.İndirdiğin dosyayı indirdiğin adı ile google da yazıp aratman durumunda aynı dosyaya ulaşabilir ve şifresini öğrenebilirsin.ben bu yolla çok şifre buldum.Elimden geldiğince birşeyler anlatmaya çalıştım.Umarım yararı olur.
  • Bende daha once bu şifre kırma programlarını denedim ama nafile bir sonuç alamadım aslında beklemekten sıkıldım arkadaşın dediği gibi google den aradımda buldum.
  • Abi aynen en az 3-4 winrar kırıcı denedim nafile bi işe yaramadı kendim şifre koydum 7-8 haneli onuda bulamadı 2 saat bile beklediğim oldu bazende 10 sn tarıyo bulamadım diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: chingachgook

Cevap aslında o kadar basit değil.Çünkü piyasada buluna programlar bile bu iş için ilaç olmuyor.Password Recovery Kit Enterprise 7.0 ve Advanced Rar Pasword Recovery programları (hem zip hem rar için) bu alanda en popüler programlar görünmesine rağmen şifre bulmaları yıllarca sürebilir.(biraz abarttım ama bulamadıkları anlamında söylüyorum)Sonuç olarak kendi koyduğun şifreyi bulman çok zor.

Eğer internetten indirdiğin bir dosyanın şifresini arıyosan şansın daha fazla diyebilirim.Bu iş içinde google bulunmaz ilaçtır.İndirdiğin dosyayı indirdiğin adı ile google da yazıp aratman durumunda aynı dosyaya ulaşabilir ve şifresini öğrenebilirsin.ben bu yolla çok şifre buldum.Elimden geldiğince birşeyler anlatmaya çalıştım.Umarım yararı olur.

+55000 bu arada şu google olayı iyi taktikmiş ben de bi aralar aradım taradım adam akıllı bi prog bulamadım.ücretli olanların deneme sürümleri de iş yapmıyor.ücretsizleri de zaten at çöpe gitsin.ilaç da bulamadım.yani işin çok zor "chingachgook"u dinle

• herkese çok teseekurler google taktiğini deniycem
  • Yalnız kendi koyduğun şifre ise bulamazsın,tekrar belirteyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .Zip Dosyası Şifresi
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok hocam internetten tekrar soalasın
  • Sende sağol kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.