Şimdi Ara

Zincir yağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar btwin rr540 bisikletim var ..Benzinlikte basınçla yıkamayı düşünüyorum .tabi basıncı uzaktan tutarak .sonrasında bezle kurularım ..zinciri ve diğer aksamları yağlamak için würth hhs2000 işini görür dedi arkadaşlar . Ne dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jantlar paslanır makina yağı al zincirleri yağla zincir su görürse paslanır dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfCode

Jantlar paslanır makina yağı al zincirleri yağla zincir su görürse paslanır dikkat et.
    Saolun ..olmaz yani bu yağ

• Benim tavsiyem içinde sabunlu sıcak su olan bir kova ve süngerle bisikleti yıkayın. Tazyikli su hele ki disk frenli bir bisiklete ciddi zararlar verebilir. Yağ için bütçe müsaitse Chain-L kullanın, yoksa Shimano Wet Lube da iş görür. Ancak Chain-L en az 1000 km dayanabilen kaliteli bir yağdır, Shimano'nun yağı 150-200 km dayanır maksimum. Tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwarang

Benim tavsiyem içinde sabunlu sıcak su olan bir kova ve süngerle bisikleti yıkayın. Tazyikli su hele ki disk frenli bir bisiklete ciddi zararlar verebilir. Yağ için bütçe müsaitse Chain-L kullanın, yoksa Shimano Wet Lube da iş görür. Ancak Chain-L en az 1000 km dayanabilen kaliteli bir yağdır, Shimano'nun yağı 150-200 km dayanır maksimum. Tercih sizin.
    Saolun .ben hobi kulanıcısıyım ..sık sık da bisiklete bakarım .bisikleti fazla zorlamam ..würth hhs2000 kullansam sık sık yenilesem iş görmezmi . elimde bu varda onun için sordum .

• İş görür tabii. Kullanabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    supsan eksantrik zincir
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.