Şimdi Ara

Zincir Modelleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    10 SENEDİR KIŞ LASTİKLERİ ÜZERİNE HER KIŞ NERDEYSE İHTİSAS YAPMIŞ BİRİYİM.KAYAK İÇİN DAĞLARA ÇIKTIĞIM İÇİN BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR OLAY.

TAVSİYELERİM:

1. KAR LASTİĞİ DİYE BİŞİ YOKTUR KIŞ LASTİĞİ VARDIR.AZ ISLAK, ISLAK, KAR, DERİN KAR VE BUZLU ZEMİNDE GÜVENLE KULLANIN.( NORMAL HIZ SINIRLARINDA)
    2. KIŞ LASTİKLERİ FAZLADAN YARIKLARIYLA LASTİK TUTUŞUNU ARTTIRIP( VAKUM DA DENİR ) ISLAK VE KARLI ZEMİNDE TUTUŞ EMNYETİ SAĞLAR.
    3. SADECE KARDA KULLANILMAZ. İZMİRDE ANTALYADA BİLE KIŞ LASTİĞİ KULLANILMALIDIR..
    4. DÖRT TEKEREDE TAKILMALDIR KIŞ LASTİĞİ..
    5. ZİNCİR OLAYI ABS VE İÇ FREN SİSTEMİNİ ZEDELEMEKTEDİR..ARABASINA DEĞER VEREN ARKADAŞLARIM ASLA ZİNCİR TAKMASINLAR..BİLHASSA 2000 MODELDEN İTİBAREN ARABALARDA ASLA VE ASLA ZİNCİR OLAYINA GİRMEYİN..
    6. KIŞ LASTİKLERİNİ ALIRKEN LASTİK ÜZERİNDE MUTLAKA ÜRETİM YILINI GÖRÜN..5 YILDIR ÖMRÜ..RAF ARTI KULLANIM YANİ..BUNU HESAP EDİN..4 YIL RAFTA KALMIŞTIR AMA SEN TEK KIŞ KULLANIRSIN..EDER BEŞ YIL..ULAN DAHA YENİ BU LASTİK A Q NEDEN ATAYIM LASTİĞİ DEMEYİN..ATIN..
    7. ALINABİLECEK KIŞ LASTİKLERİ : HEPSİNDEN KULLANDIM..KULLANDIKLARIMI YAZIYORUM..HEPSİNDEN MEMNUNUM..

GISLAVED
    KUMHO
    WOOSONG
    CONTINENTAL

BU ARADA SPIDER DENEN APARATLARA GİRMEYİ BIRAK, AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN..

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grckyzb -- 13 Aralık 2006; 0:18:08 >

• sizin hiç kar lastiği görmemiş olmanız kar lastiği olmadığı anlamına gelmez , lütfen !!!
  • sevgili okyay arkadaşım
    kış lastiği genel terim itibariyle kullanılması gereken tabir. kar lastiği haalkımıza zincir kullanılamayan ve karda da kullanılabilen lastik anlamında verilen bir isim. oysa kış lastiği beunların genel adı..sadece kar yada derin karda değil, yoğun yağmur ve ıslak zemindede vakumlama yapan çok sayıdaki derin olukları vasıtasıyla kaymayı önlemektedir..

saygılarımla
  • Aracıma zincir takmam mecbur kalmadıkça.

Karlı havalarda kar lastiğini takıp TCS yi açıyorum. Agresif sürmediğim sürece araç kaymıyor. Karlı dik bir yokuşu bile çıkabiliyorum. Yalnız yolda buz varsa kontrol epey bir zorlaşıyor. Böyle olunca zincir takmak mecburi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.