< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Zihin sisi ( beyin sisi) yaşayan var mı? Yaşamayan yazmasın... (4. sayfa)

-
-
Bende de var. Nasıl geçer bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaç aydır var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir sürü sebebi olabilir covid geçirmiş olabilirsin, ağır metal toksisitesi geçirmiş olabilirsin. Yediğin yemeklerden veya içtiğin sudan olabilir aluminyum kaplı yiyeceklerden, midyeden, çok sık ton balığı yemekten uzak dur. Kafaya sert darbe almış olabilirsin. B12 ve omega 3 takviyesi kullan ve aynı zamanda dil öğren her gün 5 kelime öğren ve bunları cümle içinde kullan beyni inanılmaz açıyor birde A ile başlayan reçetesiz bir hap var ben bunu kullandığımda beynimin %100 ü açılmıştı dehşet bir dönemdi benim için.
-
Aşıdan sonra oldu geçmiyor kaç aya geçer ? İlacın adını istersen söyle
quote:
Orijinalden alıntı: mustafax4567
Aşıdan sonra oldu geçmiyor kaç aya geçer ? İlacın adını istersen söyleNerden bileyim kaç aya geçer. Aşıyla alakalı olduğunu düşünüyorsan sağlık bakanlığına bunu rapor et.
-
Korona da yapıyor beyin sisi. Ya da tetikliyor. Son 4 - 5 senedir her sene baş dönmeleri yaşıyordum. Birinde b12 çok düşüktü 20 tane b12 iğnesiyle düzeldim. Ertesi senelerde yine baş dönmesi oldu bu kez kan fazlalığı çıktı 3 ayda bir kan verdim. Bu sene koronaya yakalandım. 8 ay sonra aşırı uyku, halsizlik, vurdumduymazlık, her şeyi hayal gibi görme, aşırı unutkanlık, vb. şikayetlerle nörologa gittim. Beyin mr ve kan tahlillerim normal çıktı. Sadece b12 sınıra yaklaşmıştı bir de folik asit biraz düşüktü. Sonuçta doktor koronaya bağladı. Vitamin ilaçları verdi gönderdi. Yaklaşık 2 ay oldu şimdi iyiyim çok şükür ama tam geçmedi tabi. 6 ay falan sürer dedi doktor. Yaşım 43 son zamanlarda biraz stres de var hepsi bir araya gelince sanırım patlak verdi gibi...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
P*rno ve 31 i bırakın neverfap akademiyi araştırın çözüm orada. Beyin sisinin en büyük sebebi bu iki meret
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim deneyimime dayanarak bu konu hakkında yorum yapamayacağım.
tam bilemiyorum. ama tahmini 1 aydır.
-
aynen
-
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipyok mu şu psikolojik hastalıklar her gün başka bişe üretiyor millet sınır hayal gücü. oysa ki her psikolojik problemin çözümü aslında içinizde. oturup biraz düşünseniz yeter.
edit: işin "ilginç" tarafı bu tarz ıvır zıvır psikolojik hastalıkların çoğu hayatında zor görmemiş insanlardan çıkıyor nedense
Biraz düşün yeter diyerek psikoloji biliminden, çalışmalarından,
Psikolojik hastalıkları Zor görmemeye bağlayarak, sınır karakolunda görev yapan/savaşlara katılan askerlerin yaşadıklarınden, aile içi travma yaşayanlardan, tacize uğrayanlardan HABERİ OLMAYAN birinin yazısı.
Hani şu kahvede herşeyi bilen dayılar vardır, hiç bir. .ku bilmediği-beceremediği halde sandalyesinde geri yaslanıp "yeeenim sumak ye korona bulaşmaz" diye akil veren dayılar..
Bunları asla ciddiye almayıp, ekonomik durumun müsait değilse devlet hastanesinde görev yapan bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ercuezelBiraz düşün yeter diyerek psikoloji biliminden, çalışmalarından,
Psikolojik hastalıkları Zor görmemeye bağlayarak, sınır karakolunda görev yapan/savaşlara katılan askerlerin yaşadıklarınden, aile içi travma yaşayanlardan, tacize uğrayanlardan HABERİ OLMAYAN birinin yazısı.
Hani şu kahvede herşeyi bilen dayılar vardır, hiç bir. .ku bilmediği-beceremediği halde sandalyesinde geri yaslanıp "yeeenim sumak ye korona bulaşmaz" diye akil veren dayılar..
Bunları asla ciddiye almayıp, ekonomik durumun müsait değilse devlet hastanesinde görev yapan bir uzmanla görüşmeni tavsiye ederim..
Alıntıları Gösterpsikolojik hastalıklar kolaydır demedim. çözüm insanın içindedir dedim bir sürü sallama şey üretmenin anlamı yok dedim. tacize hafif uğradım, tacize uğrayanların -benim de yaşadığım gibi- "travması" aslında bir çeşit nasıl diyin uyanıştan başka bir şey değil. kötü niyetli insanların varlığını demek ki o zamana kadar fark edememiştir insan. bazıları için terim neydi hatırlamıyorum da sokakta yürürken aslında güvende olunmadığının farkına varılmasıdır.
falan her neyse özetle bahsettiğin durumlar için hasta aslında oturup düşünürse sorunlarının kaynağını ve çoğu zaman çözümlerini de bulabilir eğer varsa.
benim düşüncem bu ha psikoloji eğitimi falan almadım tamamen kendi düşüncelerim.
-
Ben son 1 yıldır öyleyim, durumumuz aynı. Bazen botokslular gibi boş boş bakıyorum, olaylar zihinsel süreçlerimizi çok etkiliyor ve sanırım Corona kapıp geçirdiğimiz için etkisi kaldı biraz, geçer merak etmeyin...quote:
Orijinalden alıntı: bertan1907
Var hocam olmaz olur mu. Küçük yaşta her şeyi algılayabiliyordum ,zihnim açıktı,unutkanlığım yoktu,her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünebiliyordum. Ama şimdi bir şey aramak istesem önümde olan şeyi göremiyorum,istenilen şeyi unutuyorum,okudugum şeyi yarım yamalak anlıyorum.Sanki İq düzeyim fena halde düştü.Bu bende yaklaşık 4 senedir var ve bu problemime acilen çözüm bulmalıyım
Bir de inanmıyorsunuz ama bilinmeyen bir teknoloji çalışıyor ve duyarlı insanları mahvediyor 👎👎👎
https://forum.donanimhaber.com/kulak-kulak-kulak--147720537
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bende bu duruma benzer bir şey yaşamıştım 3 yıl önce kadar. Hayattan kopuk gibi yaşıyordum, bir şeye odaklanamama, birilerini dinlerken olaydan kopmalar, motivasyon eksikliği, içe kapanma vs vs. 6 ay kadar geçmeyince psikiyatrinin yolunu tuttum mecbur. Psikiyatrist zedprex di galiba öyle bir ilaç verdi. 3 ayda kendime geldim. 6 ay kadar kullandım sonra da yavaş yavaş bırakmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X